- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
2 ayEvet erkekler genelde çok fazla seven taraf olmuyor severse bir ilişkide kadın seviyor şöyle düşün eğer ki onun gitme şansı olsaydı sen onun tek başına gitmezsin de mutlaka bir burun kıvırırdın gitme derdin gitse bile olay çıkartırdın ama o yine de sensiz gitmezdi büyük ihtimal diye düşünüyorum senden ayrılsa bile hak
22 Yorumla
Soran2 ayHep suçlu erkek oluyor öyle mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ay<think>
Okay, let's see. The user is asking if it's unfair for her to travel abroad alone while having a boyfriend. She mentions that she's gone before without telling her ex because she didn't have a passport, but this time they argued. The boyfriend is upset because she's going again and he's worried she won't come back.
First, I need to address whether traveling alone is unfair. It's a personal choice, so fairness might depend on context. But since they're in a relationship, communication is key. Did she inform him this time? If they had conflicts, maybe transparency could help. Also, trust is important. If he's not comfortable with her traveling, that's his issue to work on, but she shouldn't feel guilty for wanting to go. Maybe suggest that mutual respect and clear communication are important. But keep it short and simple.
</think>
Ben olsam, senin yapmaya devam etmeni isterdim. İnsanlar birbirlerine karşı dürüstçe anlatmalı ve başkasına karışmadan kendi sınırlarını çizmeli. Onun güvensizlik problemi varsa o da bunu üstlenmeli.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 aytek mi çıkacaksın, gezeceksin? şimdi 2 tarafında kendince haklılık payı var. o gidemiyor diye sen de yurt dışına gidemezsin diye bi sey yok. gitmek istiyorsan gidersin. ama sevgilinde haliyle acaba ben yokken bi sey yapar mi, aldatır mi gibisinden şeyler düşünüp kıskanıyor olabilir. 2 tarafında kendince haklılık payı var yani
08 Yorumla- 2 ay
Güvenmiyorsa sevgili olmayacak her bir yere gittiğinde aldatacak mı düşüncesi aklına geliyorsa işi var çocuğun hem aldatmak istese yanı başında da yapar yurt dışına çıkmasına gerek yok
- 2 ay
yurt dışına çıkınca genelde kaçamak yapıp gelirler ya, soruyu soran icin demiyorum belli onun niyetinin normal gezmek oldugu. ama bunu yapan cok var, haliyle guvenemeyebilir sevgilisi de. zaten sık sık bu guvensizlik durumu oluyorsa da o iliski, iliski degildir. bitsin daha iyi
- 2 ay
Soran2 ayYa Allah aşkına oradaki kadınlar da beni mi bekliyordu? Gidip pasaport almıyor o da ben napayim ki şimdi?
Soran2 ay@MatematikçiBirBey kral sen güzel özetlemişsin de aldatacak kişinin kadını erkeği olmaz işte. Sanırsın yurt dışıma gidince oranın kadınları kapımızda kuyruk oluyor.
- 2 ay
Reis sen git güzelce gez AQ sevgiline sen aynısını deseydin dünyayı sana zehir ederdi o yüzden takma kafana
Soran2 ay@MatematikçiBirBey aynen öyle yapacağım döndüğümde pasaport alırsa onunla da giderim tekrar
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ya aslında sen de haklısın o da bir bakıma ama olay surda kopuyor sen boyle bir alışkanlığın olduğunu baştan konusacktin kendisiyle ve baştan kavga edicektiniz sonra anlasacaktiniz şimdi yurt dışı ile onun arasında kalmış gibisin neyse hakkında hayırlısı her zaman bir sevgili yaparsın ama her zaman yurtdışına çıkmaya imkan bulamayabilirsin şartlar her geçen gün elverissizlesiyor çünkü
06 Yorumla
Soran2 ayReis baştan beri biliyor zaten
Soran2 ayDeğişik işte ben de çözemedim
Soran2 aygideceğim bir ton para ödedim haftaya dönünce de duruma bakacağım burayı da güncellerim
Yapay Zeka Cevapladı
Burada mevzu “yurt dışına gitmen” değil, kendini dışlanmış hissetmesi büyük ihtimalle 😔 Pasaportu yok, para ayarlayamıyor, sen gidiyorsun; içinde “beni düşünmüyor” duygusu oluşmuş olabilir.
Bence haksız değilsin, ama iletişim eksik. Ona, “Bu benim kişisel hobim, seni aldatmak değil; istersen birlikte pasaport çıkaralım, ileride beraber de gidelim” diye sakin sakin anlat. Sen olsan böyle bir durumda ne hissederdin? 💭10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
2 ayBence önceden soylenmeliydi ya. Tabi ilişki dinamiğine de bağlı. Normalde beraber seyahat planliyorsaniz ya da bu konularda konuşuyorsaniz nereye gittin vs nerdesin falan soylenmeliydi önceden. Yani sen kız arkadaşının pasaportu yoksa alıp alamayacağını sorabilirdin. Belki planından bahsetsen kız arkadaşın pasaport alayım diyebilirdi.
05 Yorumla
Soran2 ayDalga mı geçiyorsun? Söylemişim ya zaten?
- 2 ay
Git kız arkadaşına söyle bana ne patliyorsun agahsh
Soran2 ayYa ne patlaması önceden söylemişim, pasaport al demişim bunları da detayda yazmışım ama gelmişsin sen ne yazmışsın.
- 2 ay
Detayda yazmamissin.
Soran2 ay" Zamanında kız arkadaşıma söyledim" ?
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
2 ayGidebilirsin tabi ki ne var ki bunda? O da ayrı gidebilir. Beraber de gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla da gidebilirsiniz. Sevgili olmak birbirinin hayatını kolaylaştırmak da olmalı aynı zamanda. Gidip kendine vizyon katacaksın diye kısıtlamaya çalışmak (eğer haklı bir sebep yoksa) mantıksız geliyor.
03 Yorumla
Soran2 ayelinize sağlık
- 2 ay
Ne yaptınız gittiniz mi?
Soran2 ayevet gittim döndüm güncellemeye yapacağım
2 ayBeraber gitmek daha anlamlı olur. Ama belli ki bu noktada denklik söz konusu değil. Sen maddi olarak çok rahatsın, kızın durumu yok galiba. Bu durumda sen de gitmekte haklısın imkanın var sonuçta. Kız arkadaşının da en azından pasaport ve bilet alacak gücü varsa orada yediğiniz içtiğinizi imkanın varsa sen ödersin.
06 Yorumla
Soran2 ayDurumu kötü değil de ben orada yedirip içirecek kadar zengin değilim.
- 2 ay
Durumu kötü değilse sana eşlik etmek için en azından pasaport çıkarabilir. Bir sonraki planlarınızı beraber yapmaya çalışabilirsiniz. Gidebilen gider yine de bunu kompleks yapmaya gerek yok. Eşin değil sonuçta kız arkadaşın.
Soran2 ay1.5 sene önce söyledim pasaport çıkartırsan yurt dışına beraber çıkarız diye maalesef çıkartmadı hala
- 2 ay
O zaman bir şey diyemeyeceğim. Belli ki pek oralı olmamış. Gezmeyi sevmiyor mu?
Soran2 ayAslında benden daha çok gezer ama hep aynı yerlere gider ben de yurt içinden çok yurt dışına giderim.
- 2 ay
Anladim. Vizyon farki. Bu noktada seni serbest bırakmalı.
İki tarafında haklılık payı var ama önemli bir ayrım var. Eğer senin bilet aldığını öğrendiğinde umursamadıysa zaten gelmek istememiş. ya da sende ısrarcı olmadıysan çokta önemsememişsin. Bunlardan hangisi? :)
01 Yorumla
Soran2 ayPasaportu yoktu, alırsan başka tarihe bilet alırım beraber gideriz dedim oralı olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKız haksız. Yani şöyle söyleyeyim, bir halt yemeye gitmiyorsan, ve sabıkalı değilsen ilişkinizde, kız haksız. Kendisi sana güvenmediği için tehtidle yurt dışına çıkmanı engellemeye çalışıyor gibime geldi.
02 Yorumla
Soran2 ayYanlış anlamayın da kadınlar aldatmıyor mu neden hep erkekleri kötü gösteriyorsunuz? Yurt dışındaki kadınlar da beni beklemiyor sonuçta ben bu zamana kadar en az 15 kere yurt dışına çıktım hepsinde gezip döndüm. 1 haftada orada evlenecek değilim ya. Engellemesi de saçma
- 2 ay
Ben bir genelleme yapmadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
2 ayDef et gitsin. Gelirse seninle gelsin. (Sakın tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sponsor olmak gibi bir hata yapma). Şimdi böyle bırakan, ilerde en ufak bir şey de bırakır
11 Yorumla
Soran2 ayO kadar zengin değilim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
2 ayAbartmış ben de kaç kez tek gittim. Temmuzda yine gideceğim ve diyelim ki benim mayısta sevgilim oldu eeee gidemezsin mi diyecek her şeyi ayarlamışım shjdjskkssl
16 Yorumla- 2 ay
Askeri ücretliler benden çok yurt dışına gitmesi kahrediyor 🤣🤣
- 2 ay
Eskiden zengin giderdi artık fakiri Antalya 7 günlük tatil 1 milyon 1.5 yurt 70 bin TL 7 gün
- 2 ay
@Superdavsann çok doğru ama asgari ücretlinin hala gidebildiğini pek sanmıyorum
- 2 ay
Bu ülke bitmiş artık hiç bir şeyi tad vermez oldu
- 2 ay
Ada ülkesine yerleşip kabile hayatı yaşıyasım var 🤣 belki ada alıp yeni ulus inşası da olabilir 🥲
Soran2 ayDeğil mi yani çok saçma. Sonuçta bir düzenimiz var
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayÇok bencilce davranıyorsun Madem bir arkadaşın var Neden birlikte çıkmıyorsunuz altı üstü pasaport verirsin parasını çıkartırsın zor şey mi yeter ki bize sıkıntısı yaşanmasın
05 Yorumla
Soran2 ayNe alaka?
- 2 ay
Sen evlenme genç Senin kafan evlilik için uygun değil sen kesinlikle evlenme Sen bencilsin kendinde başka kimseyi düşünmüyorsun bu hayatta bunu tespit anlamında söylüyorum Seni tanımam etmem hakaret edecek değilim bunun lüzum da yok tespitlerim bu yönde bencilsin sen
- 2 ay
Olmayan beynine sokturtma kuş beyinli yaratık Ben sana hakaret etmedim senin de bana hakaret etme hakkın yok pislik kanı bozuk köpek dölü sıkma benim canımı gece gece eşek misin kanın mı bozuk sütün mü bozuk bilmiyorum ama bencilsin kibir budalası dal yaprak sıkma benim canımı gece gece soktuğumun eniği
- 2 ay
Insan gibi iletişim kurmayı beceremiyorsunuz en küçük bir eleştiriye tahammülünüz yok bencil yaratıklar kibir budalası dal y*rak soru soruyorsan her türlü eleştiriyi de kabulleneceksin ben sana gayret etmedim insan gibi eleştiride bulundum sıkma benim canımı gece gece döl srafı
- 2 ay
.. hakaret *...
2 aybenim sevgilim gidecek olsa desteklerdim gitsin gezsin ne var ki üstelik uyguna bilet ve yerde bulmuşsa
11 Yorumla
Soran2 aySağlıklı olan bu düşünce de ben on defa söyledim pasaport çıkart diye çıkartmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayOda senle gelsin madem. Ne demek boyle iliskide kisitlamak. Ben gidemiyorum. Sende gitme. Bu kadar anlayissiz olunmaz ki. Madem sende git erk. ark. inla. Ne adami darliyosun.
00 Yorumla
2 ayPasaport çıkartmak çok or bir şey degilki beraber de gitmekte hiç bir sakınca yok seçim tercih meselesi
01 Yorumla
Soran2 ayöyle ama çıkarmıyor maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayO benle gelemiyorsa bende kalırdım. Haksızlıktan ziyade aranızdaki bağa bağlı. Sen bu kıza pek değer vermiyorsun.
03 Yorumla
Soran2 ayİlişkimin %1’ini bile anlatmamışım bu tespite nasıl vardın. Abartmışsın
- 2 ay
Senin gibi insanlar yalnız başına tatilede gider. Ben orada neyi yanlış söylemişim? Bağ meselesi bu sana gönül eğlendiriyprsun demedik ama az seviyorsun sen. Aşık değilsin. Öyle olsaydı onsuz biryere gitmezdin.
Soran2 ayŞu an gencim, maddi durumum fena değil ve zamanım var o istemiyor diye yıllarımı heba mı edeyim? Hem her seferinde pasaport al diye ısrar ediyorum şimdi bunun suçlusu ben miyim? Bencil olan ben miyim? O beni kısıtlarken bencillik yapmış olmuyor mu?
Gizli Üye(25-29)2 ayHerkesin hayatı kendine bence ayrıl knka saçmalama dünyaya bir kez geliyoruz. o gelmiyor dite nie gitmiyormuşsun. destek olmayacaksa köstekte olmasın. o direk gitmeni kıskanmış açıkça belli etmiş zaten,
01 Yorumla
Soran2 ayGüzel özetlemişsin eline sağlık keşke kıskançlık yapmasa bana eşlik etse
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keyfine bak 😉 pasaportu bile olamayan bir insanı + vize alıp alamayacağını bile bilmiyorsun 😂 ne diye dert ediyorsun kendine bulunmaz hint kumaşımı sanıyor kendini 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 2 ayKısa süreliğine ise olabilir. Uzun süreliğine haksızlık olabilir. Tabi arada güven varsa her türlü mümkün. 💁
05 Yorumla
Soran2 ay1 hafta
- 2 ay
Bence sevgiliye alan tanınmalı normal bir süre.
Soran2 ayHayır yani ben zaten onu davet etmişim kendime kafa izni vermemişim ki.
- 2 ay
Sonuç olarak gidilecek tek. Ancak önemli olan gidildi diye iletişime ara vermek. Güven varsa hiçbir sorun yaşanmaz.
- 2 ay
Vermemek *
2 ayburada sen haklısın çünkü kıza söyledin pasaport Felan vikartabilirdi gitmek istiyorsa eğer ama kaçamak yapacağını dusunmuste olabilir
04 Yorumla
Soran2 ayYapma ya nasıl kaçamak yapacak mışım? Hepinizin ağzından kaçamak lafı düşmüyor belli ki tecrübelisiniz
- 2 ay
Öyle düşünmüyorum ama maalesef bu devirde her şey oluyor seni tanımıyorum sonuçta genel olarak söylüyorum
Soran2 ayHayır benim anlamadığım oraya gidince kızlar kapımda sıra olmuyor ki? Zaten gezip dönüyorum hemen
- 2 ay
Anladim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 aykız arkadaşın kıskancın teki. tabiki gideceksin. gidip görmen gereken çok ülke var. kız arkadaşında konfor alanından çıkıp imkan sağlasın oda gelsin.
01 Yorumla
Soran2 ayGelmiyor hocam pasaport almıyor hala
Gizli Üye(25-29)2 ayHaklısın bence. Pasaport çıkarmak kolay bişey vize ya da schengen istemeyen yerler var birlikte kolay gidebiliceğiniz. Oralı olmuyosa kavga çıkarması saçma
11 Yorumla
Soran2 aytabi canım vizesiz tonla ülkeye gidiliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayGittiğin yerlerde düzgün duruyorsan sorun olmamalı gitmen.
110 Yorumla
Soran2 ayDüzgün duruyorsun ne demek şimdi? Ne yapabilirim mesela?
- 2 ay
Yani karı kız ayağın yoksa demek istedim işte
Soran2 ay1 haftalığına gidiyorum evlenip dönecek halim yok ya
- 2 ay
He ama kaçamak falan?
Soran2 ayne kaçamağı ya sanki avrupa'lı kadınlar kapımda sıra oluyor :D
- 2 ay
He doğru o da var haha😁
Soran2 ay😂😂😂
- 2 ay
İyi yani ilişkiniz devam ediyor.
Soran2 ayÖyle duruyor ama her an patlayacak gibi de
- 2 ay
Eyvah eyvah
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 2 ayEvliyken dahi eşim olmadan yurtdışına çıktım kız kardeşiyle. Sevgiliyken neyin tribi anlamak zor
01 Yorumla
Soran2 ayya ben onunla da çıkmak istiyorum ama pasaport çıkarmıyor hadi pasaportu olsa anlarım da harbiden boşuna trip atıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek başına gidersen sevinecek hali yok zaten
02 Yorumla
Soran2 ayiyide aylar önce gel beraber gidelim demişim ya?
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
2 aySevgilin olduğunu karın olmadığını hatırlatman gerekir
03 Yorumla
Soran2 ayYani aslında ileride evlenirsek hatıramız olur diye düşünüyordum ben
- 2 ay
Gidersen döndüğünde ben yokum diyor bence ilişkini gözden geçirmelisin
Soran2 ayhaftaya dönmüş olacağım o zaman bakacağım artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayAman toksiklik boş ver çık sen bi daha mı gelcen dünyaya
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim, haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
2 ayYani kiz arkadasinla gitsen daha guzel olur sen egleneceksin falan bilemedim
02 Yorumla
Soran2 ayPasaport çıkartmıyor ben ne yapabilirim?
- 2 ay
Yardimci olabilirsin hemen kenara atiylrsunuz kendinizi
Olayı hiç anlamadım bunun için neden seni tehdit ediyor ki
01 Yorumla
Soran2 ayYani işte onsuz gidersem benden ayrılacakmış. Karın ağrısı nedir bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
2 ayBi taraf gidebiliyoken bi tarafın imkanı yok diye gidemiyosa gidene gitme demek haksızlık olur.
01 Yorumla
Soran2 ayYani bence de sonuçta beni kısıtlamış oluyor
2 ayeğer hayatını biri için kısıyorsan o kişi yanlış kşidir olmuyorsa olmasın devam babuş
01 Yorumla
Soran2 ayBilemiyorum dönünce bakacağım
Olmasın cehenneme kadar yolu var senin suçun yok bak keyfine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
2 ayİmkan dahilinde gelebiliyor ise gelsin o da ama her zaman denk gelmeyebilir musaitlik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abartıyor saçmalamış iyici böyle gereksiz yere kıskançlık yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBurada haklı haksız diye bir durum yok bence demek ki onun ilişkiye bakış açısı dinamiği bu? Bunu nasıl değiştirebilirsin ki?
02 Yorumla
Soran2 ayDavet etmişim ama?
Cevap sahibi2 ayBak davet etsen de etmesen de karşı taraf kendi kapasitesi kadar olacak her zaman.
Haksız sen ona demişsin yani başta. Bence herkesin kendi alanı olmalı. Sonuçta gizli kaçak bir şey yapmıyorsun bence git
01 Yorumla
Soran2 ayNe gizlisi olacak davet etmişim zaten
2 aysevgilinle beraber pasaport çıkartmaya gitmediniz mi tek başına çıkacaksan cik da haber verip sormadan birden cikiyorum ben dediysen haksızsın
02 Yorumla
Soran2 ayBenim pasaportum eski ben iki kere çıkarttım o hiç çıkartmadı hala daha çıkartmıyorda. Demişim ya haber verdim diye.
- 2 ay
haa o zaman sen haklısın
Kızın pasaportu yoksa niye bilet aldın ki abi?
14 Yorumla
Soran2 ayYa pasaportu alsa ertelerdim bir de gizli saklı olmasın diye söyledim
Soran2 ayne gibi?
e onun pasaportu yok diye gitmeyecek misin haklısın bence
12 Yorumla
Soran2 aydeğil mi? öbür türlü beni kısıtlamış oluyor
Tek başına sıkılmıyon mu aga nasıl gezcen
Hangi ülkeye gitcen01 Yorumla
Soran2 ayBazen sıkılıyorum da benim zevklerim herkese uymuyor insanlar beni yavaşlatıyor. Macaristan, Budapeşte'ye.
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
2 ayYapışık ikiz gbi gezmenize gerk yk
11 Yorumla
Soran2 ayYoo gezerim de ben kabulüm de gidip pasaport almıyorsa yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)2 ayKıskanmış galiba ama teklif etmişsin sormuşsun pat diye gitsen anlayabiliriz de hayat şartları
15 Yorumla
Soran2 ayPat diye gitmem ama önüme fırsat gelirse bilet alırım hemen. Ama tabi ki onsuz plan yapmam.
Soran2 ayBir de neyini kıskanıyor ki
Cevap sahibi2 ayBahsetmişsin almışsın onun yokmuş sormasan gitsen neyse ama yalnız gidiyorsun diye kıskanmış olabilir yani o gidiyor ben kalıyorum gibi ya da gittiğiniz yerde bulursunuz başka gibisinden de olabili bilemeyiz ki
Soran2 ayNeyi bulurum anlamadım
Cevap sahibi2 ayTamam boş ver olan olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayO haksız. Sen haklısın
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)2 ayMaddi durumu mu elvermiyor biri neden bunu sorun eder ki
01 Yorumla
Soran2 ayDurumu kötü değil
sevgili yapmayın dünyayı gezin
03 Yorumla
Soran2 ayBeraber gezmek isterdim ama olmuyor işte
- 2 ay
Güncellemeyi okudum birkaç bi şey demek istedim. Döndükten sonra yazman iyi olurdu belli ki sana değer veren bi kadın. Arkadaşlarını araya katacak kadar morali bozulmuş seninle gidememesine. Ki sevgilisi olarak döndüğünde haber etmemen kırıcı olmuş. Bir de kızlarla çıkacağım demesi biraz daha ben de gideceğim sen gittin sitemi olarak söylemiş ve gönül almanı bekliyor. Ama sen bunun yerine gidip pasaport alırsan gidersin demişsin ukala gibi. Bi haber vereyim dedim yoksa tamamen seni haklı bulmuştum seyahate çıkmanı destekliyor belli ki KS halkı da
Soran2 ayOlabilir, görüşüne saygı duyarım tartışmaya gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
2 aySevgilin ergen herhalde
01 Yorumla
Soran2 ay25 yaşında
2 ayEvet kızı bi başına sahipsiz bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
2 ayHaksızlık sayılmaz gidebilin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
2 ayHaksizliktir bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. haksızlık sayılmaz, gidebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aypasaportu yoksa yapacak ne var ki git sen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayEvli değilsiniz ki niye kavga ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayAyrıl bu kızdan. Net.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayDaha önce çıkartmamış o zaman
02 Yorumla
Soran2 ayEvet hala daha çıkartmıyor
Cevap sahibi2 ay1 hafta da çıkar
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Haklısınız tabi ki
01 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
2 ayHaksizsin
03 Yorumla- 2 ay
Niye haksız olsun. Gitsin pasaport çıkarsın, kendisi de beraber gitsin
Soran2 ay@JulioSezar34 değil mi hocam inatla çıkarmıyor da
- 2 ay
Çıkar öylelerini hayatından bro..
2 ayDoğru yapmış kız 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
2 ayHayır değil
10 Yorumla
2 ayHayır neden haksızlık olsun
00 Yorumla
2 ayHaksız değilsin
00 Yorumla
2 ayGit yabancı bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Ne alaka?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sacmalamis
00 YorumlaAnlamsız tripler
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler