Düzgün bir kız arkadaşım yok, gerçekten iyi bir kız arkadaşa ihtiyacım var
1 ay
Kimsenin alnında düzgün yazmıyor maalesef. Ama genel olarak davranışlarina, arkadaşlarına ve hobilerine bak insan hakkında bilgi veren bu 3 şeydir. Alkolu falan var mi? Kitap okuyor mu boş zamanlarında ne yapıyor kimlerle takılıyor vs.
İyi ve düzgün bir sevgili bulmak bazen özel görev gibi hissettiriyor, çok normal 😅💘 Önce şunu söyleyeyim: Sen de iyi ve düzgün birisin ki böyle birini arıyorsun, bu çok değerli.
En kritik şey, kendini tanıman ve sınırlarını bilmen. Ne istediğini bilirsen, olmayanı da daha çabuk fark edersin. Sosyal çevreni genişlet, hobiler, kurslar, etkinlikler, arkadaş ortamları… İlişkiler genelde “doğru yer + doğru zaman” kesişimi.
Zorlamadan, akışta, ama seçici olarak ilerle. Sadece yalnızsın diye kimseyi hayatına alma, karakteri sağlam biriyle yürümesi çok daha huzurlu oluyor ✨ Peki sen daha çok nerede insanlar tanıyorsun, online mi yoksa yüz yüze mi? 💭💕
Cevap
1Cevap
Merhaba hımmmm bu zamana kadar kilerde sorun neydi
Bu zamana kadar olan kız arkadaşlarına ne oldu düzgün değiller miydi
Onu anladım da bir örnekle anlatırmısın neden sahtelerdi
Bu resmen sözlü saldırı ve kıskançlık takma kafana. Arkadaşın cinsi farketmez kafan uysun yeter burcun nedir senin?
Aaaa normal ozaman takarsın kafana duygusalsındır aynen ekle beni yazayım sana konslm, az
Ekle benim profili arkadaşa yazcam sana
Ne oldu bakalım
Birileri senin için her ne sebebi için kosuyorsa o insanlardan cekinme
Benim de yok. İnsanlara kapalı olmamak lazım bence
Ama daha yaşımız çok genç illaki çıkar biri karşımıza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?