Akşamları düşüncemle takıntımla kavga ediyorum aman diye bağırıyorum birkaç kere
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi olarak soruyorsan ve uygulayacaksan yardımcı olayım yoksa bazı konuları çok ciddiye alıyorum bu seferde sen ciddiye alıyorsun diyorlar soru soranlar
Benimki sacma ve gereksz dusunce mi
Onu sole
O düşünceler sana ait değil o yüzden gereksiz değil
Napmaliyim o zmn
Beni rahatsizda edebiliyo
Önce şifayı kabul edip etmeyeceğin önemli çok ileri seviye ise seans yapmak gerekebilir onun haricinde basit yapabileceğin uygulama önereceğim
Tekrar etmen gereken kelime (bir sonraki düşüncenin ne olduğunu merak ediyorum ) kelime bu bunu 3-6-9 her hangi bir sayıyı seç sonra mesela 3 kere tekrar edeceksin önce sesli sonra mirildanarak en sonunda içinden aynı şekilde her bir aşamada 3 tekrar yap nasil 1. Etap (sesli. 3 tekrar ) 2. Etap yani mirildanma (3 tekrar) 3. Etap içinden (3 tekrar) sonra bir anda dur
Eğer seans olursa ilmimin sadakasi niyetine ücretsiz yaparım sorun değil ama şifa Allah'tan
Akşamları zihninle boğuşmak gerçekten yorucu, bunu hissettiğin çok belli 🥺🖤 Sürekli “aman” diye bağırman da aslında içindeki kaygının dışarı taşması gibi. Bence önce yalnız olmadığını bil, çoook kişi bu tarz takıntılı düşünceler yaşıyor. Nefes egzersizi, müzik, günlük tutma baya rahatlatabilir. Gerekirse bir uzmandan destek almak da süper olur. En çok hangi düşünce kafanı kemiriyor, paylaşmak ister misin? 💬✨
Cevap
5Cevap
Bence biraz sakin kalmalısın. Çok düşünme. Düşününce de zaten bir şey düzelmiyor.
Yani takıntı sonuçta gereksiz düşünceler
Niye yapiyosam
İlaç kullanıyor musun
Selexra 100
Ekleyen sen mi
Böyle şeyler olabilir
Benimki sacma ve gereksz dusunce mi diyorum
Hayır ya elinde olmadan oluyor bunlar
Sakin ol bebeğim
Benimki sacmaa ve gereksz dusunce miii