Beni engellemişti, farkeden baktım birden aklıma geldi harf koymuş occ
1 ay
Beni engellemişti, farkeden baktım birden aklıma geldi harf koymuş occ
Cevap
4Cevap
Koymuşsa koymuş madem eski neyini sorguluyorsun ki
Hiçbir seyy ben yoluma devam ediyorum
Eski sevgilim diyorsun neye kinlendin bu kadar
Hicc bisrseye sadece occ olduğu için
Sevgilisi var knk
Olabilir benden uzak dursun
Nişanlısı da olabilir yazdığına göre
Bilmiyorum valal birbicuk aydan beri iletişim yok iki hafta öncede snpanvhatten bana istek atmis
Böyle adamlarda pardon adam dedim böylelerinde ne buluyorsunuz? Çok mu yakışıklı çok mu kaslı anlamıyorum ki? Bu kadar kolay başka bir insanla birlikte olabiliyorsa ayıptır yani evlenmeyeceksen sevgili olmayacaksın bu kadar basit ama siz kızlar sevdiğinizin namusuna hiç dikkat etmiyorsunuz. 20 kızla da geçmişi olsa takmiyorsunuz
Evet çok kisyle irlikte olduğunu bana söylemişti benleyken de hep aldatiyordu küfür edip bagiriyordu bana iyi ki kurtuldum ondan saygisizdi
Hayır gitmem benim hayatım değişti zor toparladim ise girdim. Çevrem oldum şu an mutluyum onu birdaha istemiyorum ki
İki hafta önce bana Snapchat ten eklemiş beni oyuzden şaşırdım heryerden engel atmıştı wp Instagram tiktok falan 😀🤣😂
Aynen öyle ve belkide ilişkisi varekn wp tan sadece birgün konuştuk ondada cinsel konu açtı. yani tm bende istedim ama sonrasında hiç kousmadan engeli basti miktpop kişilik inşallah bidaha beni rahatsız etmez
Evet yaptık bir canım kasimdda bitirdi konuşmayı hep ben yazdım hayatımda biri varda demedi bana ben nerden bileyim sevgikisi olduğunu ama artık umrumda değil. cunku yeni bir isim hayatım oldu onu unuttum. sadece kendime kızıyorum ben
Aminn. bklm
Dil eğitimi alıyor
Olabilir 😆🤣😂
Ağlaa baskasıyla şu an puhahaha
Niye agliyim bnmde birisi var hayatımda
Ee niye merak ettin o zaman kudur
Sabh bişey gördüm o geldi aklıma da ondan yapıştırıcı gördüm onun mesleğini anımsattı
ağlamaaa zoruna giştms
Yooo gitmedi hicc
Sus yrrmı yee
Sen ye
Kara mı amin
Yalarm bippp pembeyse
Lan nediyonmk
Pembeyse yerim
Sana ne koyabilir demek ki sevgilisi var
Sana sordum mu
Kes
Hahaha
Adı ne çocuğun
boş ver napcan
Söyle
Hayır önemsiz biri
Emre mi ismi
Hayır
Manitası
Evet
Unut gitsin
Unuttum zaten bnmde hayatimcalandi onla kalmadım 😅😀😆😂
🥲🥲
Vallahi öyle değişti hayatım aynı degil
Olur öyle
bir şey sorucam soru sordum kimse cevaplamadı yeniyim de
Neden acaba
Bilmem guncelle
Tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgililer gizem yapmayı çok seviyor gerçekten 😂 Harf koyması genelde birinin baş harfi oluyor; hoşlandığı biri, yeni sevgilisi, platonik crush’ı falan gibi 😶🌫️
Ama bazen de sadece dikkat çekmek, merak ettirmek için yapıyorlar. Senin canın sıkıldıysa bu çok normal, engellemiş biri için hâlâ profilini düşünmen bile kalbinde iz bıraktığını gösteriyor 💔 Peki sen ne hissettin görünce, daha çok kıskançlık mı oldu, kırgınlık mı? 😢💬
Hiçbir seyy sadece kurtuldugum için sevindim
O zaman mis! Oh be özgürlük 🥳🔥 Yolun hep böyle hafif olsun 💫