Ben adım atmak istemiyorum mesela, ilk adımı ondan bekliyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
saçma ama pasif erkek seven biri için olabilirsin
Ne alakası var şimdi ya konuyla
E atılgan değilsin pasif kalıyorsun
Çok kırıcısın yani şu anda boş boş konuşuyorsun, o nedir yani pasif erkek yani o ne yani ben ilk adımı atmadan bahsettim şimdi.
kardeşim önce bir kızın bana olan ilgisinden samimiyetinden emin olim sonra adımı atarım ben zaten
Kırıcı bir şey söylediğimi düşünmüyorum pasif kalmayı tercih edebilirsin. İlk adımı kızın atmasından kastın beğendiğin kızın sana gelmesini beklemek mi yoksa seni beğenen bi kız gelip sana söylesin hesabı mı
Pasif derken pasifin iki tane anlamı var yanlış anlamda söyledin zannettim öyle demedin sanırım demi?
Hayır o anlamda demedim tabi ki banane senin o hayatından. Sorun üzerine yorum yaptım, insanlarla ilişkilerde genelde baskın ve pasif taraf vardır ya ondan bahsediyorum
Öyle söylemedin diye kabul ediyorum, beni beğenen kızin bunu bana söylemesini kast ettim ben soruda.
O zaman buna pasiflik denmeyebilir. Seni beğenen kızın sana açılmasını istemek anlaşılabilir bir şey. Gerçi siz erkekler kendi beğenmediğiniz kızları pek umursamazsınız ama neyse
Her erkek aynı değil genelleme yapma, ben bana değer veren beni seven bir kızı hiç bir zaman yarı yolda bırakmadım ve ayriyeten kullanmadım, her insan farklıdır herkes aynı değil.
Tamam
normal kanka bence de ilk adımı onlar atmalı hayırdır mk biz mi onlara bakıcaz onlar mı bize hadlerini bilsin totoslar
Daha çok beklersin o halde
Bencede kesinlikle kadınlar atmalı 😂😂
Normal değil erkek dediğin ilk adımı atar
Evette ben onun benden hoşlandığına bana karşı ilgisi olduğuna emin olamıyorum, emin olsam adımı atarım.
Konuş ağzını ara öyle yapıyor geçen bana da öyle yaptı birisi
Ne istediğini bilmiyorki ama bir gün başka bir şey söylüyor öbür gün başka bir şey
Abi net çizgi çekmek gerekiyor ben öyle yaptım iki taraf da öyle olmalı
hiç yaşanmamış bir ilişki
Anlamadım
o da senin adım atmanı bekliyor muhtemelen bu şekilde hiç yaşanmayacak bir ilişki inşa ediyorsunuz
Ama o bana kaç defa yanlış yaptı
Gelsin hatasını kabul etsin önce bir özür dilesin Ben konuşmam gerekirse benim umrumda bile olmaz yani söyliyim, dışarıya çıkınca kız çevrem var nasıl olsa bir kızın peşinden koşacak değilim.
iyi de sizinki geçmişi olan bir hikayeeee
Hayır erkekler atmalı
Değill
Ee ben onun benden hoşlandığını nereden bilecem peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk adımı kızdan beklemek kesinlikle garip değil, gayet normal 😌 Günümüz dünyasında “ilk adımı hep erkek atar” kuralı çoktan çöpe gitti bence. Ama burada önemli olan şu: Sen adım atmak istemiyorsun çünkü utanıyor musun, reddedilmekten mi korkuyorsun, yoksa “nasıl olsa o gelsin” rahatlığında mısın? 🙃
Karşı tarafın da çekingen olma ihtimali var, ikiniz de bekleyince mevzu havada kalabiliyor. En azından küçük sinyaller vermek, göz teması, ufak sohbetler başlatmak bile ilk adım sayılır aslında 😏 Peki seni durduran ana sebep ne, reddedilme korkusu mu yoksa uğraşmak istememen mi? 💭