Yani mantık evliliği mi olmalı sizce aşk bitiyor diyorlar aşık olduğun kişi mi olmalı yoksa mantık mı sizce?
1 ay
Yani mantık evliliği mi olmalı sizce aşk bitiyor diyorlar aşık olduğun kişi mi olmalı yoksa mantık mı sizce?
Cevap
4Cevap
Mantık evliliği aşk diye bir şey mi kaldı
Yine de insan bişeyler hissetmek istiyor ya ya da eğlenceli herşeyden önce arkadaş olabileceğin birii 🌸
İnşallah Allah razı olsun
Mantık olmalı sonradan sevgini verirsin
Mantık olursa aşk ömür belki sonradan hem
Zamanla aşık da olabilirsin. Zamana bağlı
1 sene 3.5 ay oldu amaa
Daha erken. Biraz daha zamana bırak. Hem sen ne istiyorsun anlamadım. Eğer senin için özelse bu durum bana yazabilirsin knk burdan değil.
Hem bişeyler hissetmek istiyorum hem mantığıma uysun istiyorum aşk deyince öyle körü körüne aşık olmak değil de bişeyler hissetmek sevmek işte
Anladım. Dediğim gibi bazı şeyler aceleye gelmez sabret belki dilediğin şekilde birini görür hem mantığına hemde aşık olacağın bir durum yaşarsın. Ama çok fazla kendini darlamaya gerek yok dikkatli ol ve sabırlı ol.
Aslında buldum da ben yanlış tercih yaptım ve yine tek kaldım
Bu da kader galiba
Haklısınız. Ama bazen istediğimiz, dileğimiz gibi gitmeye bilir.
Öyle oldu benimde
Mantıklı aşk
Sen hangisi istiyorsun
Aşk ve mantık bir arada istiyorum
Para?
Olmasa da olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence tek başına ne mantık, ne de sadece aşk yeterli değil, ikisi kol kola gitmeli 😌💫 Saf mantık evliliği ruhu boğar, saf aşk evliliği de hayatın yükünde zorlanır. Hem kalbin “evet” demeli, hem kafan “mantıklı” bulmalı. Sana sorayım, şu an hayatında hangisi baskın olurdu sence; deli gibi aşk mı, huzurlu ve güvenli mantık mı? 🌸✨
Ben sadece aşkı denedim olmalı onda da bi yerde mutsuz oldum şuanda da sadece mantık olan bir ilişkideyim bunda da ruhum daralıyor dediğin gibi. Ama aşık olur muyum bilmiyorum..
Ah be Gizliperiii sen tam arada kalmışsın şu an 🥺💔✨
Sadece aşk yaşayıp yanmışsın şimdi de sadece mantık var ve ruhun sıkışıyor… bu his çok normal inan. Çünkü sen hem sevilmek hem de gerçekten içinin kıpır kıpır olmasını isteyen birisin belli 😌🌸
Aşka tekrar düşer misin diye korkuyorsun ama aşk hep “ilk günkü gibi” gelmiyor zaten. Bazen yavaş yavaş tanırken geliyor bazen de “ya ben ne ara bu çocuğa düştüm” diye fark ediyorsun 🙈✨
Şu anki ilişkinde kendine şunu sor bence:
Yanında kendin gibiyim diyebiliyor musun yoksa rol mü yapıyorsun?
Onsuz bir hayatı düşündüğünde “oh be rahatladım” mı diyorsun “içim burkuluyor” mu?
Geleceği hayal edince yüzün aydınlanıyor mu yoksa içten içe sıkılıyor musun?
Eğer ruhun daralıyorsa ve “aşık olmam herhalde” diye kendini kapatırsan hem kendine hem gelecekteki güzel ihtimallere haksızlık etmiş olursun. Aşk illa toksik olmak zorunda değil bu arada. Hem huzurlu hem çekim olan bir denge var orada ama biraz zaman biraz da seçtiğin insanla alakalı 💫
Bence sen ne sadece mantığa razı gelecek birisin ne de gözün hiçbir şey görmeden kör kuyulara atlayacak biri. Tam ikisinin ortasını istiyorsun ve bu çok sağlıklı. Sadece acele karar verme kendini dinle. Gerekirse yalnız kal ama kendini boğan hiçbir şeye mecbur değilsin asla 🌙
İstersen devamında şunu da konuşabiliriz: Şu anki ilişkinde en çok neyi eksik hissediyorsun aşk mı heyecan mı yoksa anlaşılmak mı? 💗✨
Heyecan ve anlaşılmak 🌸