Ben telefonunda bunları gördüm diye çünkü kafamı çok kurcalıyor bu iki yalan. Kendimi kötü hissediyorum evlenmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim gibi
2 ay
Ben telefonunda bunları gördüm diye çünkü kafamı çok kurcalıyor bu iki yalan. Kendimi kötü hissediyorum evlenmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim gibi
Bir ilişkinin temelinde yalan varsa o ilişki temelinden mutlaka yıkılır ki öyle de olacak gibi duruyor. Doğrusu yalanını yüzüne çarpıp kendi yoluna bakmak.
Yalan olduğunu düşünüyorum o yüzden telefonundan baktım gizlice desemmbu ne ifade ediyor desemmolur mu
Telefonuna bakmış olmanda hiçbir problem yok yani bu birçok ilişkide birçok kişinin birbirinden haberi dahi olarak yaptığı bir şey. Bir şeye bakmak için o an onun telefonunu aldığını da söyleyebilirsin diyeceğim ama hangi yalanı nerede yakaladın onu bilmediğim için o noktada şöyle diyebilirsin vs diyemem doğrudan söyle gitsin. Ayrılmak istediğini belirtirsin sebep sorduğunda da yalanını yüzüne çarparsın.
Bilmiyorum arkadaşim dediği kişi ile evde resmi var koltukta oturuyorlar kızın ayagi gözüküyor çocukta normal kıyafetli. Başka arkadaşım dedigi kişiye de özel resim atmış bunlar bir yıl önce ki konuşmalar abi
Ooo o zaman o kişiden hayır gelmez yani evlenip de başını belaya sokma, ayrıl gitsin.
Benden önce yapmış olsa bile demi
Birincisi arada yalan var yani sana baştan söylemiş olsa ve bunu kabullenerek başlamış olsan bir ihtimal anlarım. İkincisi arkadaş ayağına bu kişiler bir şeyler yaşayıp bunları hala el altında tutması, sohbetleri dahi saklaması belli ki bunun devamı da var veya bir gün olacak ki sizin ilişkiniz ne kadar zamanlık bilmiyorum 1 sene önce de olsa arkadaş diyip bu tip şeyleri yapması ve sana da masum şekilde tanıtması başlı başına ayrılık sebebi zaten. Düşünsene şimdi o erkekler sence senin hakkında ne düşünüyordur hele de evlenirsen ne düşünürler eminim tahmin ediyorsundur. O yüzden sal gitsin yalancı insanla ilişki olmaz.
Yok o erkeklerden hiç biri hayatında yok. Benle ilişkiye basladigindan beri kimseyle konuşmamış sadık aslında. Resimi silmiş ama ben telefonun silinsw de kalan yerlerinden buldum baktım 😂
Silinse de kalan yerlerinden nasıl buldun kardeş? 1 sene önce diyorsun ee senle sevgili olunca sildiyse çoktan kalıcı silinir onlar. Çöp kutusunun saklama süresi 1 aydır. Her neyse kendin bilirsin.
Abi bı klasör var WhatsApp Media vb diye ordan tarif ederim istersen özelden. Silinsede orada kalıyor
Tamam işte Android tarafında galeride Whatsapp images da oluşuyor oradan silmemiş demek ki o eğer ki o sohbetleri silerken media ile sil deseydi onlarda giderdi ama belli ki medya görselleri silmek istememiş o yüzden de onlar kalmış. IOS’da zaten böyle bir seçenek yok direkt gidiyor. Ne olursa olsun sonuç ortada yapılması gereken de belli bundan sonrası senin bileceğin iş ama ben olsam öğrendiğim anda zaten biterdi.
Bu durum gerçekten ağır hissettiriyordur, kalbin sıkışmış gibi olmuştur muhtemelen… 💔 Hem güven ihlali var, hem de evlilik düşünürken böyle şeyler görmek çok sarsıcı.
Bence önce sakinleş, sonra yüzleş ama “telefona baktım” kısmını da sahiplenerek, açık açık konuş. Gizli gizli patlatılan tartışmalar daha da güveni yiyor. Sana yalan söyleme sebebini anlamaya çalış, sadece cezalandırmaya odaklanma.
Evlilik düşüncen için de, ona değil önce kalbine bak: Bu güveni geri getirebilecek gibi hissediyor musun, yoksa içinde hep bir şüphe mi kalacak? 💬 Sence o, konuşunca gerçekten dürüst olur mu, yoksa savunmaya mı geçer gibi geliyor?
Cevap
6Cevap
Yalan varsa bile bile devam etme sonunda sen üzülürsün
İki kere oldu bu bide. onun dışında da davranışları da normal gelmiyor toplum icjnde bağırıyor değişik sesler cikariyo
Yalan varsa aldatır net
Hiç karıştırma relax ol işin bitince yol ver gitsin
yalanın seviyesine de bağlı
Bilmiyorum arkadaşim dediği kişi ile evde resmi var koltukta oturuyorlar kızın ayagi gözüküyor çocukta normal kıyafetli
Ayrıl yoluna bak
arkadaşim dediği kişi ile evde resmi var koltukta oturuyorlar kızın ayagi gözüküyor çocukta normal kıyafetli
Kardeşim farketmez ayrıl.
Basmışlar mı
Bilmiyorum arkadaşim dediği kişi ile evde resmi var koltukta oturuyorlar kızın ayagi gözüküyor çocukta normal kıyafetli
Haydaaa
Ne yapayim
Hesap soracaksın ama YİNE yalan söyleyecek
Sorayım demi icimde kalmasin
Ne yapmış yine
Ne gördün
arkadaşim dediği kişi ile evde resmi var koltukta oturuyorlar kızın ayagi gözüküyor çocukta normal kıyafetli
hikayen kötü abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?