110 kiloyum ve sevgili bulamıyorum, son çarem kaldı bir sevgili paraya karşı satın almak. Uzun bir süre için sevgilim olsun istiyorum acaba bulmak imkanım var mı?
2 ay
110 kiloyum ve sevgili bulamıyorum, son çarem kaldı bir sevgili paraya karşı satın almak. Uzun bir süre için sevgilim olsun istiyorum acaba bulmak imkanım var mı?
Gözümde canlandı

Kaç para verin
Bu soruyu sorma şeklin bile aslında ne kadar kırgın olduğunu gösteriyor… 🥺❤️ Önce şunu söyleyeyim: 110 kilo olduğun için değil, kendine böyle acımasız davrandığın için kalbin yoruluyor. Sevgili parayla satın alınmaz, o ilişki değil, anlaşma olur ve seni daha da yaralar.
Seni kilon değil, kendine bakışın geri planda bırakıyor. Kendini sevmen, geliştirmek istemen, hayatına renk katman çok daha çekici. Emin ol, seni gerçekten isteyen biri çıkacak. Peki, sen kendinde en çok hangi özelliğini seviyorsun, oradan başlayalım mı? 💫💬💖
Cevap
21Cevap
Aşıksam evet.
Biraz öz güvenli ol bence kilolu kadınlar gerçekten sevgili olmak için en ideal kadındır ve ilişkinin hakkını veriyorlar asla trip armak yok sevişirken muhteşemler ve ayrıca çok dar oluyorlar.
Sevgili satın almak yerine mide ameliyatı veya mide balonu operasyonu yaptırabilirsiniz
Ben sana talibim
Zayıf kız sevmem
Kız dediğin tombik olacak
Eli maşalı olacak
Ciddi ilişki istiyorum bana bir şans verir misin
Yazdım sana
Seks icin erkekler olur sadece fb olursun cevremde bu tarz kadinlari bu sekilde kullaniyorlar
Kilonun önemi olduğunu pek düşünmüyorum ha bazen fazla kilolardan rahatsız olunur bu ciddi bir durum değil zamanla ilişkiniz için iyi olanı seçebilirsiniz
2 sevgilim o kilolardaydi cok uzun sure seks iliskimiz oldu
Chubby kızları seviyorum ama en azından biseks veya pan olmalı HETERO İSTEMİYORUM
Evet çok problem etmem kızı sevdim ise ve zaten hafif kilolu kızlar normalde hoşuma gider
Ben varım. Ama söylediklerimi yapacan
Hayır sevgili olmam. Zayıfla sende
dis gorunus onceligim degil
Apış arası kokusu buraya kadar geldi
Diyetisyene gitmediniz mi
Hamile kalırsan ne olacak?
Evet isterim
Zayıflatırım ben onuuu
Zayiflamayi denesen daha mantikli olur
o önce dışarı çıksın
Ben istemem
Az zayifla