Önce "Kız kardeşim benim numaram üzerine açmış" bahaneleri, sonra ise "Affet! Şimdi sildim, kodu isteme, bu kız kardeşimin özeli, unut işte senin için yeni numara alacağım bu numarayı kapattıracağım" cümlelerini kullandı. Ben de her şeyi bitirip engelledim. Doğru olan bu mu?
Instagram doğru düzgün hiç kullanmadım. Eğer şifresini onu terk edeceğimi ve ilişkiyi bitireceğimi yüzlerce defa yaklaşık 4 saat boyunca söylememe rağmen veremediyse gizlediği olay tam olarak neydi?
Instagram doğru düzgün hiç kullanmadım. Eğer şifresini onu terk edeceğimi ve ilişkiyi bitireceğimi yüzlerce defa yaklaşık 4 saat boyunca söylememe rağmen veremediyse gizlediği olay tam olarak neydi?
Güncellemeler
2 ay
teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada problem sadece gizli hesap değil, üst üste gelen yalanlar ve kaçamaklar bence… 😕 Kız kardeş bahanesi, şifre vermemeler, “unut işte” tavrı güveni fena sarsmış. Güven bittiyse ilişkiyi bitirmen gayet anlaşılır bir refleks 💔 İkinci şans olsa bile önce dürüstçe her şeyi anlatması ve senin de gerçekten isteyip istememen önemli. İçten içe kalbinde ne hissediyorsun, geri dönse güvenebilir misin? 🥺💬
O gece yakaladığımda affedebileceğimi söyledim ama instagram şifresini vermek şartıyla bunu yapamadı. Şifreyi vermedi yaklaşık 4 saat görüşmemde tek istediğim şifresini bana vermesi oldu
4 saat şifre istemen bile ne kadar yandığını gösteriyor be… 🥺💔
Vermiyorsa sakladığı şey baya büyük ihtimalle temiz değil maalesef…
Bak açık söyleyeyim
Affetmeye niyetli birinin önüne gelen bu kadar büyük bir şansı kaçırmazdı
“Şifreyi ver olay kapansın” demene rağmen hâlâ direniyorsa orada dürüstlük yok 🚫
Sen güven isteyip çabalarken o hala bir şeyleri korumaya çalışmış
Bu da ilişki değil gizemli kutu açma oyunu gibi oluyor 🎭
İlişkide huzur yoksa Instagram’ın varlığı yokluğu çok da fark etmiyor zaten
Bence kendini suçlama
O gece zaten elinden geleni yapmışsın
İnsan bir yerde “yeter artık” der ve sen oraya gelmişsin
Kararın gayet mantıklı ve kendini koruyan bir karar 💪✨
İçin acıyorsa da çok normal
Zaman geçtikçe “iyi ki zorlamamışım” diyeceğin bir noktaya geleceksin
Sen dürüst ve net bir ilişkiyi hak ediyorsun gizli hesap savaşlarını değil 💫💬