Kimisi sevmez bunalır kıskanılmaya gelemez. Ama bence ilişkinin tadı o ya😅 tabii aşırı aşırı abartılmadığı sürece. Seven insan kıskanır. Ben mesela deli dehşet kıskanırım mağaramda mutluyum da o memnun mu bilemem🤣
1 ay
Kimisi sevmez bunalır kıskanılmaya gelemez. Ama bence ilişkinin tadı o ya😅 tabii aşırı aşırı abartılmadığı sürece. Seven insan kıskanır. Ben mesela deli dehşet kıskanırım mağaramda mutluyum da o memnun mu bilemem🤣
Dozunda kıskançlık iyidir ben zaten sevgilim varken ne yapmam kiminle konuşmam ne giymem gerektiğini bilirim sürekli bana ne yapmam gerektiğini hatırlatırsa sinirlenir ve sıkılırım belirli bir yaşa geldik ve biliyoruz ne yapmamız gerektiğini.
Kıskanıyorsa bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüp üzülürüm. Kafasının rahat olmasını ve bana güvenmesi daha huzur verici. Bu tür oyunları tehlikeli buluyorum
Neleri kıskanmalı sence mesela?
Bukadar kıskanclık hastalık sebebi, sevgiden değil. Ayarı olmadığında, max 10 yıl gider o ilişki, tabii evlilik varsa. Yoksa zaten birkaç seneye patlar. Oksijenin olmadığı yerde hayat olmaz
Seven zaten kıskanır. Deyyus olmaz onda hemfikiriz. Ama seven , sevdiğinide tımarhaneye yatmasına sebep olmaz 😃 ayar lazımm
Nefes aldırmasın yorumuna, aynı ben yazmışssın ama. Nasıl olcak bu işler 😃
Doğru yoldasın aferim😎🫵🏻
Seven insan kesin kıskanır, burada hemfikiriz bence 😂 ama doz çok önemli. Ben de kıskancım ama 10 üzerinden 6-7 olsun isterim, böyle “neredesin, kimle, ss at” kafasına hiç gelemem 🚫 Telefon karıştırma, sosyal medyaya karışma falan toksikleşiyor çünkü.
Sen şu anki halinle onu bunaltıyor musun, yoksa o da bundan hoşlanıyor mu, konuştuğunuz oldu mu hiç? 🥰
Cevap
15Cevap
Merhaba, aşırısı elbette zararlı yani belirli ölçüde, dozunda olması gerektiğini düşünüyorum ama hiç kıskanmamak da normal gelmiyor bana.
Bence de normal değil yaa
Dişi sinekten bile kıskansın beni.
Bu ben flxödmzmfmsm
sdfsds
kıskanma duygusunu özledim şimdi birini o kadar sahiplenemiyorum 🥲
değmediğini anlayınca bırakırsın sende umarım o aşamaya gelmezsin 😂
Çok olmasın çünkü ben yeterince kıskancım bide onunkiyle uğraşmayalım hahha
Ben sevmiyorum aşırı kıskançlık. Orta şekerli olsun
Kıskanması gerektiği yerde kıskanacak kadar kıskanç olmasını isterdim
Şöyle söyleyeyim bi kızla normal arkadaş oldum diye sevgilim 1 hafta küs kaldı benimle burnumdan çıkardı pişman ettirdi yani nolmuş bi kızla normal arkadaş olduysam
Ya normal kız arkadaşımız olamaz mı sevgilimiz tek mi olacak
Offf ne alaka ya tek kız mı olacak hayatımızda o senin tercihin sevgilinden başka biri olmaması
Öyle bir şey olmaz ikimiz de birbirimize kardeş gibiyiz
Terk edecek kadar kıskanırsa kafa dinleyebiliriz.
Dozunda olabilir aşırısı beni noğuyor bırakıyorum
Neden hoşuna gidiyorki peki adamı boğunca
O kadar memnun degildir o senı kıskanıyormu
3/10 kafi gerisi bunaltıcı
senin rüyalara ne oldu
Fazla olmasın ya
Zarar vermeyecek seviyede
cilve o kıskanclik degil ve gereksiz
Kıskançlık yoksa korkmak lazım..
O yüzden lütfen dikkat.
Ben 0 o 10
Benim 0 demem hiç kıskanç olmamasını istemem. Ona 10 demem benim çok kıskanç olduğumu anlamına geliyor :)
🤪
Kıskanması hoş ama dozu asmamali...
Güveni hiçe sayıp, kapris olursa.
Başkalarının ilgisini çekmek hoştur, esas olan bağlılık...
Kıskanmıyorsa sıkıntı vardır
Sende kıslanılacak bir hatunsun 😊
Sevgilim yok ki 😊
kısmet olur bi gün
41 derece falan.
105.8 fahrenayt falan yani
🤷 ne diyeyim şimdi öyle bir soru sormuşsun ki 😀
vallahi senin dereceni bilmem ama erkeğin ben olsam seni kıskanırdım hocam.
tabii eşeğin şeyine şey katmadan , derecesini bilmek önemli.41😀
Biraz olsun
Duşuk dozda olsun ya
Konu sensen dusunuruz🙄
fenaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?