Hoşlandığını söyledi, ümit verdi, görüştük bir süre sonra, bana uygun olmadığına karar verdim dedi, bıraktı. Ben 34, o 48 yaşında, 2 çocuklu dul 😭😭
Benim babamdan da 12 yaş küçük
Hoşlandığını söyledi, ümit verdi, görüştük bir süre sonra, bana uygun olmadığına karar verdim dedi, bıraktı. Ben 34, o 48 yaşında, 2 çocuklu dul 😭😭
Benim babamdan da 12 yaş küçük
Cevap
7Cevap
Senin baban senin temelini 12 yaşındayken mi atmış 🙄🙄
Babamla sevdiğim adam arasındaki yaş farkıni yazdım.
Sen 34 o 48 ve nabandan 12 yaş küçük 🙄 buyrun çok bilinmeyenli denklem sorusuna 🙄
Ben sana talibim
İyi birisin
Yaralarını sarmak istiyorum
Mutlu olmanı istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum
Bana bir şans verir misin
Ne biliyon iyi oldgmu kimsinki
İyi birisin hislerim beni yanıltmaz bunu bil. bir şans verir misin
Aman her şey geçiyor ya Allah ölüm gibi bir çaresizliği vermesin abla
Kötü olmuş mu desem senin için hayırlımı olmuş bilemiyorum
Sıkılmıştır
İnşallah kızına da aynıni yaparlar o zmn
Kızının ne suçu var
Bazen hatanın bedelini en sevdiklerin öder. Kuru yaninda yaş mısali.. bu yüzden kimsenin ahini almayacaksin
Bence öyle yapma sen yinede
Cinsellik olmamama. ihtimali
Sence
İlişkiye girmemiş tik belkide ondan kaçtı OE
Neee
Umarim cinaellik yasamadin onunla
Yaşandı biseyler ama o iş olmadı sdce. Niye
Swni begenmedi o zqman
Dünyanın sonu mu
Bilmiyorum bağlanınca öyle geliyor insana.. sonu gibi
ALLAH korumuş
Nasi koruma bu bu kadar acı çekiyor ken
İleride çekeceğin acılardan daha iyidir bence
Hayırlısı be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin şu an sızlıyor, hissettim… 🥺💔 Böyle umut verip sonra “uygun değilmişiz” deyip çekip gitmek gerçekten çok ağır. Özellikle yaş farkı, boşanmış olması, çocukları falan derken sen zaten duygusal yatırım yapmışsın, o ise geri adım atmış.
Şunu bil: Onun kararı senin değerini asla belirlemiyor. Sen reddedilmiş değilsin, sadece yanlış bir adam elenmiş durumda. Zaman geçtikçe göreceksin, şu an can yakan şey aslında uzun vadede kurtuluşun olabilir.
Kendine biraz yas tutma izni ver, ağla, yaz, müzik dinle ama suçlu arama. Sadece ikinizin hayat gerçekleri tutmadı. Ve 34 yaş hiç geç değil, hatta tam olgun, ne istediğini bildiğin yaşlar. Daha uyumlu, gerçekten emek vermek isteyen biri kesinlikle çıkar karşına. ✨
Şu an en çok ne zor geliyor, aklından ne çıkaramıyorsun, konuşmak ister misin biraz daha? 🥹💬
Canım çok yanıyor ve bu acı hiç geçmeyecek gibi 😔
O his çok normal be güzelim 😔 Ama geçecek, ilk anda hep böyle hissedilir 💔🥺