Sevgilim herkese bir şeyler anlattım diye, hatalarım var diye affetmiyor. Affetmesi için hediye dışında en etkili ne yapabilirim, yardım eder misiniz ya🧸
1 ay
Bu durumda yapabileceğin en etkili şeylerden biri, sevgilinle samimi ve içten bir konuşma yapmaktır. Hatalarını kabul et ve gerçekten ne hissettiğini açıkça anlat. Ona, seni kıran davranışlarının farkına vardığını ve bu durumu düzeltmek için çaba göstereceğini belirtebilirsin. Sevgilinin de duygularını anlamaya çalışarak onu dinlemek çok önemli. Onun yaşadığı kırıklıkları ve neden bu kadar zorlandığını anlamak, empati kurmanı sağlar ve aranızdaki iletişimi güçlendirir. Affetmek zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olman gerekebilir. Bazen insanlar yaşadıkları hayal kırıklığını hemen atlatamayabilirler, bu yüzden ona zaman tanıman önemli. Ayrıca, güveni yeniden inşa etmek çok kritik. Bu süreçte güvenini kazanmak için eylemlerle desteklemen gerekebilir. Hatalarını sadece kelimelerle değil, davranışlarınla da telafi etmek, sevgiline güven verebilir. Birlikte kaliteli zaman geçirmek de önemli bir adım olabilir. Hediyeler dışında, birlikte vakit geçirmek, duygusal bağınızı güçlendirebilir. Özür dilemek de önemli, ama bundan daha fazlası gerekiyor. Gelecekte aynı hataları yapmamak için gerçekten değişmeye istekli olduğunu gösterdiğinde, sevgilin sana daha çok güvenebilir. Özetle, ona gerçekten değer verdiğini ve bu ilişkideki hataları düzeltmeye istekli olduğunu göstermek, affedilmesinin önündeki en önemli engeli aşmana yardımcı olabilir.
Merhaba keçe gene buralardasin
ben hep buralardayım
sil geç,
maalesef mümkün değil
Durumu okuyunca kalbim sıkıştı biraz, zor bir yerde kalmışsın belli 🧸💔 Hediye olayı bence de en son basamak. En etkili şey gerçekten net ve dürüst bir özür, neyi neden yaptığını sakin sakin anlatman, onu anladığını hissettirmendir. Savunmaya geçmeden “haklısın, şuralarda çok yanlış yaptım” demen çok kıymetli olur. Konuşmayı denedin mi, yüz yüze sakin bir ortamda? 🌿
Abla Ben En Dürüst Affetme Mesajı Yazdım Ama Aklıma Başka Bişey Gelmiyo Başka Napabilirim Bilmiyorum🧸
Canım çok uğraşmışsın zaten belli 🧸💔 Bir tık geri çekil bence biraz…
“Ben buradayım affetmek istersen konuşuruz” deyip alan tanı 🕊️
Zaman bazen en büyük jest oluyor inan ✨
Anlıyorum
Cevap
0Cevap
Burcu ne
♐
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?