Bazıları tamamen gizlilik için kapatıyor, bazıları ise ‘bir şey mi saklıyor’ diye düşünüyor. İlişkide böyle şeyler sizce güvenle mi alakalı yoksa kişisel tercih mi? Bu durumda tepkiniz ne olurdu?
Ben de o konuda çok takıntılıydım ki sen biliyorsun :D ama bence güven oluştuktan sonra gerek yok açık olmasına ki iş hayatında çok işe yaradığını düşünüyorum. Zaten acaba geceleri biriyle konuşuyor mu diye düşünecek kadar güvenmiyorsam niye hayatımda olsun o kişi. He taraflardan birisi açılmasını istiyorsa açılır ama ben kapalı olmasını tercih ediyorum. Çünkü telefonumda sadece yakınlarım ve işle ilgili kişiler var. Sevdiğim kişinin hayatında da öyle ama tabi ortak bir karar alınıp açılabilir de sorun olmaz
Yani açık söyleyeyim kapatması sıkıntı yaratır. Ama ben kimle ne zaman ne konuşmuş etrafında kimler var biliyorsam güveniyorsaam sesim çıkmaz aksi halde güvenmiyorsam sıkıntı vardır o yüzdende de gerekeni yaparım
Bence bu direkt güven testi değil, daha çok ilişki dinamiğiyle alakalı bir şey 🌸 Son görülmesini kapatması tek başına şüpheli gelmezdi bana, ama davranışları değişiyorsa işte orada sorgularım 🙃 Açık iletişim varsa “kapatmışsın, bir sebebi var mı?” diye sorar, içime siniyorsa uzatmam. Senin için tetikleyici bir şey mi bu, geçmişinde böyle takıldığın oldu mu? 💬✨
Etmez çünkü en mantıklısı kapalı olması. Sevgiliyi geçtim akrabam bana mavi tik niye kapalı diye trip atmıştı böyle dengesizliklerden korunmak için en sağlıklısı kapalı olması