Sevgilime akşam arayayım mı olur mu akşam yazdım bir de faturan mı geldi diye sordum sonra değişiklik olsun diye mi arayayım dedim he kelimesini kullandı siniri geçti mi acaba?💃💃💃
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “hee” kelimesi tek başına kullanıldığında net bir şey söylemek zor. Siniri geçmiş olabilir ama bu kesin değildir. Bazen insanlar sinirliyken kısa ve soğuk cevap verir, bazen de sadece konuşmak istemediği için böyle yazabilir. Hatta alışkanlık olarak da kullanılabiliyor. Bu yüzden sadece “hee”ye bakarak siniri geçti demek doğru olmaz. En doğrusu konuşmanın genel tonuna bakmak ve biraz zaman tanımaktır.
Heee
bende geçti diye tahmin ediyorum ama bakalım nolacal
Neye sinirlendi bilmiyorum ama yerinde olsam nazını çekmem isterse hiç barışmasın takma o kadar kendini bir şey sanacak
yokya kıyamıyorum
Neyine kıyamıyorsun o kıyar sana sonra
Heee baya tanıdık geldi bu sahne 😂 Şöyle söyleyeyim, siniri tam geçmemiş olsa bile en azından tepki verecek, iletişim kuracak modda yani buzlar çözülmeye başlamış gibi duruyor 🧊➡️💃
He diye cevap vermesi, “konuşmak istemiyorum” noktasında olmadığını gösteriyor. Sen bence akşam arayıp tatlı tatlı konuş, ortamı yumuşat 😊 Peki siz en son neye tartışmıştınız, büyük bir şey miydi? 💭💕
abla varya çok sevindim böyle olmasına bitecekmi diye sorarsam hayır derse varya keyfim baya yerine gelir haa💃
Ayy çok tatlısın sen yaa belli oluyor nasıl rahatladığın 💃✨ Bence usulca sor “bitiyor mu yani?” deme sakın 😅 Daha çok “arada geriliyoruz ama seni bırakmak istemiyorum” tarzı yumuşak bi cümle kur 😉 Böylece hem içini dökersin hem nabzını ölçersin 💗
aynen
Cevap
0Cevap
Bide fatura mı ödetiyor sana
babam ödüyo
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?