Parkta tanıştığım erkekler benimle dalga geçti, bu saygısız davranışın sebebi ne olabilir?

Keşke bugün yağmur yağsaydı da dışarı çıkmaz olaydım diyorum, kendimi kötü hissediyorum, dışarı çıktığım zaman kötü bir şey oldu bana göre, yani birisi sinirimi bozdu, ne yapacağımı bilmiyorum. Parkta birkaç erkek oturuyordu, ben de dayanamadım yanlarına gittim, birinin adını ve yaşını öğrendim, sonra oturanların yanına gittim, içlerinden bir erkek ben en büyükleriyim, şunun yaşı 16, şu 15 yaşında 16'ya girecek dedi, adlarını sorunca da yetmiyormuş gibi bana dedi ki, ne olmasını istersin, adımızı ne koyalım dedi, öbürleri konuşamaz dedi. Bir de bana kendini ne sanıyorsa artık, birkaç erkek olunca haddini bile bildiremedim ona. Çok sinirim bozuk, neden böyle oldu ki, sanki kötü bir şey yaptım. Bir daha hiçbir erkekle reel de konuşmak, tanışmak istemiyorum gerçekten. Neden böyle yapmış olabilirler sizce? (Sanaldan ve reel den bir erkekle konuşmak çok farklıymış, anladım) Yaşları benden birkaç yaş büyük duruyordu ama neden öyle dedi ki😒

Parkta tanıştığım erkekler benimle dalga geçti, bu saygısız davranışın sebebi ne olabilir?