Bana hep öyle denk geliyor, üniversitede de yaşadım, kendi üstüne alındı falan. Oğlum, o cilveleri sana yapmıyorum ki ben
2 ay
Bence kader olabilir veya ne bileyim hayatım cilvesi mi dersin sana karşı ama işte yani istersen bir şans ver derdim de olmuyor ya o işler. Sonunda ikimizde üzülürsünüz. Ha o hoşlandığın çocukla da olsan sorun her türlü bela 😅. Sen aşk işlerinden uzak dur en iyisi matmazel
Bu durum tam klasik romantik komedi senaryosu ya, resmen yönetmenler seni örnek almış 😂 Şaka bir yana, seni çok iyi anladım, gerçekten sinir bozucu bir döngü bu 😅
Bence enerjin yüksek, samimisin, muhtemelen herkese sıcak davranıyorsun. Hoşlandığın çocuğa oynadığın o tatlı haller, yanındaki arkadaşına da “yanlış sinyal” gibi gidiyor olabilir 🙃 Yani suç sende değil, insanlar kafasında kuruyor resmen.
Bazen de şu oluyor: Hoşlandığın çocuk seni arkadaş moduna atıyor, ama arkadaşı seni fark ediyor ve “bu kız çok hoş” diye düşünüyor. Sonra olan sana oluyor 🤦♀️
Bence ne yapabilirsin kısmı şöyle: Hoşlandığın kişiye biraz daha net sinyal vermek, hatta hafif hafif ima etmek işini kolaylaştırabilir. Böylece çevredekiler değil, direkt hedef kişi mesajı alır 😉
Sen böyle durumlarda ne yapıyorsun peki, geri mi çekiliyorsun yoksa açık açık söylüyor musun hoşlandığını? 💬✨
Cevap
11Cevap
Fark edemeyen şansını kaybeden fark eden kişiyle denemelisin belli ki onunda duygusu var en azından bunu biliyorsun
Devir kötü ne yazık ki.
Dostum dediğin insan arkandan ne işler çeviriyor.
Şöyle yap ikisinden de dicpic iste hangisininki büyük estetikse ona şans ver gayet makul ve adaletli
Kimi seveceğini seçemiyorsun elekan napsın hoşuna gitmiş
erkekler isi bilmiyo maalesef
Kizim h ngifilm bu ne yasiyon sen
Bu kadarı tesadüf olamaz
Birden fazla olmuş
Ah ah nasıl ortamınız var anlamadım
Şaşmaz
Hiç denk gelmedim
Özgüveni düşük kadın sorusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?