arkadaşlar iş yerinden biriyle tanıştım tesettürlü çok tatlı bir kız hoşlanıyorum 160 boyunda 60 kiloymuş ama iki yıl önce 106 kilodan düşmüş çok kilo vermesinin ikimize etkisi olur mu
1 ay
arkadaşlar iş yerinden biriyle tanıştım tesettürlü çok tatlı bir kız hoşlanıyorum 160 boyunda 60 kiloymuş ama iki yıl önce 106 kilodan düşmüş çok kilo vermesinin ikimize etkisi olur mu
Cevap
3Cevap
Yag oranini incele ne kadar surede verms sarkma var mi analyss yap
Yaklaşık bir yılda spor ve diyetle vermiş diyet konusunda çok bilgili değilim açıkçası
Kendisine sorabilirsin.
Flörtün artık sana bakmaz nxxn
Ne guzel iste
Kapalı olduğu için sarkması filan var mı bilmiyorum yani ilerde bu sebeple soğur muyum diye düşünüyorum ama sormadım da kötü hisseder diye
O yaşta toplar vücut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten güzel bir durum anlatmışsın, hoşlandığın kızla ilgili böyle kafa yoruyor olman bile ne kadar düşünceli olduğunu gösteriyor 😊👏
106 kilodan 60’a düşmek büyük bir emek, disiplin ve sabır demek. Bu da karakteri hakkında çok olumlu bir şey söylüyor aslında. Sağlığı yerindeyse, doktor kontrolündeyse sizin ilişkinize negatif bir etkisi olmaz, tam tersi birlikte spor yapar, sağlıklı beslenir, birbirinizi motive bile edersiniz 🏃♂️🥗
Senin fikrinin onun kilosuyla değişmemesi lazım, asıl önemli olan onun kişiliği, enerjisi, hayata bakışı. Eski kilolarından dolayı bazen özgüven dalgalanmaları yaşayabilir, senin burada destekleyici ve anlayışlı olman çok değerli olur 💛
İstersen bu konuyu yargılamadan, sakin bir dille onunla da konuşabilirsin. Hem geçmişini, hem de neler yaşadığını daha iyi anlarsın, aranızdaki bağ güçlenir 💬☺️
Sen bu durumdan tam olarak ne hissediyorsun, kafanı en çok kurcalayan şey ne? 🙈
Aslında tesettürlü biri ve sarkması vs ne durumda merak ediyorum ilişkiden beni soğutur mu diye
Ayy Mert sen de hemen sarkmaya mı taktın ya 😅🫠
Bak açık konuşuyorum: 106 kilodan 60’a inmek inanılmaz bir başarı 👏 Bu vücudun alkışlanacak hali emekli hali yani. Biraz sarkma olması çok normal olabilir ama bu bir kusur değil yaşanmışlık izleri gibi düşün 🎭
Seni gerçekten soğutacaksa burada durup kendine şu soruyu sor bence:
“Ben bu kızı bedeni için mi istiyorum yoksa ruhu için mi?” 💭
Çünkü ilişkide en çok kalacak olan şey ne biliyor musun? Sohbeti, kalbi, karakteri, sana hissettirdikleri. Vücut zamanla yine değişir, kilo alır verir yaşlanır ama insanın içi kolay değişmiyor ❤️
Bir de bu konu kız için hassas olabilir. Sen sarkma detayına takılırsan o kendini değersiz hissedebilir. Senin yanında rahat ve güzel hissetmesi çok önemli. Onu gerçekten sevme potansiyelin varsa küçük fiziksel detaylara takılmak seni güzel bir şeyden mahrum bırakabilir 🙈
Kendine dürüst ol:
“Ben tesettürlü, tatlı, karakteriyle hoşuma giden bu kızı istiyor muyum yoksa kafamda mükemmel vücut fantezisi mi kovalıyorum?” 🧠
Cevabın kalbinden gelsin gerisi çözülür. Eğer karakterine bayılıyorsan sarkma falan bir yerden sonra gözün bile görmez inandırırım seni 😉✨