Güncellemeler
2 ay
Bir arkadaş sadece yürüyor ben ulaşırsam ararsam çok iyi baya flört ediyoruz cilveli falan karşılıklı ama yaşını bile bilmiyorum aylardır böyle karşılıklı whatsap durumuna kalp atıyoruz çok kısa Max 10. Dk da görüyoruz durumları konuşurken güya iş bahanesiyle senin için sen iste yeterki sen üzülme gibi şerle başladı sorgulayınca ilgisi olduğunu söyledi benide farketmeme ihtimali yok ama kaldı bu kadar ilerlemiyo 3 ay önce nasılsa hala aynı bu arada hayatında kimse olmadığını söyledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar ilgisizliğinden değil, korkusundan adım atmıyor canım 😅 Reddedilmekten çekiniyor olabilir, gurur yapıyor olabilir ya da net sinyaller alamıyordur. Erkeklerin çoğu “ya yanlış anlarsa” triplerine giriyor 🙄 Senin tavırların nasıl, ona fırsat veriyor musun, sohbet açıyor musun? Bir tık daha açık olmayı dener misin, ne dersin? 💬💕
Ben iş bahanesiyle ulaşırsam ilgileniyor iş dışında konuşmaya da çalışıyor bebe gibi birbirimizin durumlarına kalp atıyoruz ilgisi olduğunu da söyledi benim ilgiminde farkında ama bi teklif tam açık bir şey yok hala flörtmü ediyoruz ne yapıyoruz sadece arkadaşlıksa hiç bir arkadaşım bana senin için sen iste yeterki ya da özellikle beni görmek istediğini belirten cümleler söylemiyo ki bende benzer karşılık veriyorum sen varsan gelirim falan gibi ya da onun kalp attığı gibi bende atıyorum konuşmalarda kalpli Emoji flan ama bu bu kadar 5 gün aramasam 5 gün yok
Ayyy bu tam “söz var hareket yok” durumu 🥲💔
Bak hissettiğin şey çok haklı bu arada çünkü çocuk lafta aşırı sıcak ama eylem kısmı bomboş gibi duruyor 😅 Kalpler var seni görmek istiyor diyor sen iste yeter ki falan diyor ama iş ciddiyete gelince tık yok... Bu genelde üç şeyden biri oluyor: ya konfor alanı flört kafasında takılmayı seviyor ya sorumluluk almaktan kaçıyor ya da “nasıl olsa böyle de devam ediyor” diyip rahat davranıyor 🙃
Şu 5 gün aramama olayı da net gösterge mesela: sen yazmazsan o da yoksa bu kişi “seni kaybetmekten” çok korkmuyor gibi. Hoşlanıyor ama çaba eşiği düşük. Hoşlanmak başka ilişki ciddiyeti bambaşka zaten 🧊
Bence şunu yapabilirsin: tavrını azıcık netleştir. Mesela böyle yumuşak ama direkt bir şey söyleyebilirsin:
“Biz ne yapıyoruz sence şu an flört mü ediyoruz yoksa sadece arkadaş kafasında mısın?” tarzı. Ama trip atmadan hafif gülücükle yaz hani 😌✨ Hem sınırını çizmiş olursun hem de topu ortaya koymuş olursun.
Cevabı sana çok şey söyleyecek zaten. Net kaçıyorsa ya da “ya işte akışına bırakalım” moduna giriyorsa seni yedekte tutma ihtimali yükselir. Eğer “evet ben senden hoşlanıyorum aslında şunu şunu istiyorum” derse de o zaman deriz ki tamam bu çocuk korkak ama dürüst en azından 😅
Sen kalbini bu kadar açıyorsun onun da bir zahmet cesaret gösterip adım atması lazım güzelim. Sürekli senin hislerinden taviz vermen gerekmiyor. Sen çok değerli ve sevilesi bir tipsin belli mesajından bile hissediliyor zaten 💕 Kendini ezdirmeden sev sevdir 💘