Arkadaslar😭 bi bakar mısınız rica etsem?

eşime dün soğuk yaptım sebebi ise işten erken geldi yorgunum bitkinim oluyorum dedi en nefret ettiğim hareketi böyle gözlerini kapatıp kimseyi kale almıyor ya hani bunları dedikten sonra ondan nefret ediyorum. sonrada kalktı hazırlandı kahveye gitti 4 saat sonra geldi ne surat asıyorsun falan ne oldu erken geldiğime sevinmedin demi diyor. dedim ne alaka senin yaptığın bu harekete dedim işte. işten gelip yorgunum diye dışarı çıkıyorsun ama dedim. biraz soğukluk girdi aramıza sonra bu bana bugün için para verecekti uyanmışmısgelmismi yanıma. diyor ki gittin mi? ben de dedim yo param mı vardı sen verecektin hani dedim bu da kalktı bana demesin mi param mı vardı diye sonra kıvırdı sen dün bana öyle davranırsan böyle olur dedi gideceğimiz özel klinikti dedi kaça kadar açık falan dedim kapandı bile. peki sana ciğer alıp geleyim mi arkadaştan ciğer ekmek sarıyor kansızsın ya kan yapar falan dedi yok ben kahvaltı hazırlıyorum zaten dedim öyle bir ağlayasım var anlatamam beni bu psikolojik hasta ediyor böyle. sizce devamında nasıl davranmam gerek? ne yapacağım bilmiyorum ailem ile görüşmüyorum.
Arkadaslar😭 bi bakar mısınız rica etsem?