İlişkilerde bazen insan sevildiğini hissetmek isterken bunu doğrudan söylemek yerine trip atarak belli etmeye çalışıyor. Kimi bunu naz, kırgınlık ya da ilgi beklentisi olarak görüyor, kimi de açık konuşulamayan şeylerin sessiz bir kavgası gibi düşünüyor. Aslında trip bazen sevginin içinden çıkıyor ama doğru yönetilmezse ilişkiyi yorabiliyor. Sizce ilişkide trip atmak sevgi göstergesi mi, iletişim eksikliği mi?
İlişkide trip atmak sevgi göstergesi mi, iletişim eksikliği mi?
Bunun tamamen trip atılan konuyla alakası olduğunu düşünüyorum. Tatlı kıskançlık konularında atılan trip bana göre sevgi göstergesidir. Paylaşamama duygusu, tamamen ona ait olma isteği bunlar sevgiyle bağlantılı şeylerdir. Bunun dışında kalan triplerin tamamen iletişim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Hala yerine oturmamış taşlar var demektir. Çünkü birisini gerçekten tanıdığında karşılıklı olarak birbirini tanıdığın ve anladığın için iletişim normal seyrinde ilerliyor ve gereksiz çocuksu davranışlara gerek kalmıyor. Derdi olan derdini anlatmalı her şeyi açıkça konuşmalı. Gereksiz trip insanı uzaklaştırır. Yerinde ve minik sevgi tripleri yakınlaştırır...
Erkekte trip attirmasın kadina. Erkekler trip attirıyor, sonra kadinlar trip atiyor. Hiçbir kadın durduk yere trip atmaz. Bazı erkekler cok umursamaz anlamıyor neden trip atiyoruz. Kalın kafali demekki anlamıyor. Insanda anlayıs olsa trip attırmaz. Trip atmamız erkeklerin suçu. Iletisim eksikliği olan erkekler trip attıriyor.
Naz kadına özgü ve güzel bir şey. Tripten ziyade naz daha mantıklı geliyor bana. Trip biraz çocuk işi gibi. Tabiki insan sevildiğini görmek ister, sevmediği insanada bunu yapamaz zaten. Ben her zaman açık iletişimden yanayım, dozunu kaçırmamak gerek tribinde nazında
Trip atmanın secgi göstergesi olduğunu düşünmüyorum. Sevgiyi gösterecek o kadar yol varken bunu triple göstermeye çalışmak bence büyük bir sorunun işareti. Naz başımızın üstüne ama trip dozu kaçınca yıldırıcı. Bunun ayrımını pek yapamıyorlar
Bence minik dozda trip = sevgi, kronik trip = dümdüz iletişim eksikliği 😄💔 Sevdiğin insandan ilgi beklemek çok normal, ama bunu hep küserak, surat asarak gösterince bir yerden sonra kalbe değil, sabra dokunuyor. 😊 Konuşarak “bunu yapınca kendimi değersiz hissediyorum” demek, 10 tripten daha etkili. 💬 Sence sen daha çok mu trip yiyorsun, yoksa atan taraf mısın? 🙃
Trip atmak genelde sevgi göstergesi değil, iletişim eksikliğinin bir işaretidir. Duyguyu açıkça söylemek yerine dolaylı şekilde ifade etme yöntemidir ve uzun vadede ilişkiye zarar verebilir.
Yerine göre Sevgi yerine göre iletişim eksikliği her şeyin dozu olduğu gibi bunun da öyle fazlası artık iletişim eksikliğine girer ve çekilmez olur her iki taraf içinde