Merhabalar öncelikle benim 9-10 ay önce bir ilişkim vardı, benden ötürü ilişkiyi sonlandırdım, çok uzun bir ilişki değildi zaten. Şimdi yargılayanlar olacak ama biz o kısa sürede birbirimize çok şey öğrettiğimizi düşünüyorum. Ben geri döndüğümde o, hayatı adına radikal kararlar alıp uzağa gideceğini söyledi, tabii bana göre uzağıydı o. Uzak mesafe ilişkisini bizim yapabileceğimizi söyledi. Ben çok üzülmüştüm, tek odağım onun değişeceğini düşünüyordum. O beni ikna etmek için çok uğraştı, ben tam kendi içimde ona inandığım gün garip bir şekilde düşündüm, haklısın dedi ve beni bıraktı. Çok üzülmüştüm çünkü çok seviyordum. Asıl soruna geliyorum; aylar sonra onun doğum gününde ona mesaj atmak istedim, fake bir hesaptan mesaj attım ama görmedi. Meğer eski sevgilisiyle barışmış, ben bunu öğrendiğim gibi mesajı geri çektim, çok üzüldüm. Ben onu bekliyordum, o ise eski sevgilisine dönmüştü. O kızla ben her konuda ay ve güneş gibiyiz, tek ortak bir noktamız dahi yok. Benim profilimde bir söz yazar: koşmasan da yetişirsin şayet yazıldıysa. Sevgilisi varken bunun aynısını repost attı, ben tesadüf sandım. 2-3 ay önce kızdan ayrılmış sanırım. Geçenlerde bana ulaştı, itiraf etmedi başta, o kızı bildiğimi de bilmiyordu. Senden sonra çok hata yaptım dedi, sonra doğum gününde ona yazanın ben olduğumu biliyormuş. Mesaj ekranıma düştüğü an bu kişinin sen olduğunu biliyordum dedi. O sözü de benden görüp eklediğini söyledi. Benden şans istedi, vermem dedim. O da bir gün eğer affedebilirsem beni, benim tanımadığım insanlarla görüştürmek istediğini söyledi, o insanların bizim hikayemizi bildiğini söyledi. Beni sabaha kadar bekleyeceğini, uyumayacağını, bir mesajımı beklediğini söyledi, ben de bekleme dedim. Eve gider gitmez tüm sosyal medyaları dondurdum. Günlerce gizliden başkalarından aradı, en sonunda mesaj attı, ben de ona güzel, kısa bir veda mesajı attım. O andan sonra sessizlik oluştu. Sizce iyi mi yaptım, beni sevse o kıza dönmezdi, o kıza döndüyse neden hep beni gizliden izleyip beni beklemiş?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer