‘Bana kaşlarını çatıyor içimden kaşı da gözü de ayrı güzel diyorum’ ♥️

‘Bana kaşlarını çatıyor içimden kaşı da gözü de ayrı güzel diyorum’ ♥️

Aşk bence ikisinden de biraz taşıyor. Doğru insanla huzur oluyor, insanın içini sakinleştiriyor, yormadan yanında duruyor. Ama içinde heyecan, özlem ve bazen mantığı susturan bir taraf da var. Sadece delilik olursa tüketir, sadece huzur olursa da eksik kalır. En güzeli, kalbi yormadan deli gibi sevebilmek.
Güzel yorum 🙏🏻💫
İkisinin karışımıdır..
Delilik sadece bile bile lades gibi bir şey hayal kırıklığına uğrayacağını yine üzülen tarafın sen olacağını bile bile yine de kapılıyor insan ciddi anlamda delilik hem de
Aşk deliliktir. Akıllılar ve korkaklar aşık olamazlar.
Rica ederim 🙏🏻
Aşk hem huzur hem delilik, tam senin yazdığın cümledeki gibi ikisinin karması bence 😍 Kaş çatmasına bile aşık oluyorsan orada hoş bir delilik var ama o insana sarılınca içinin sakinleşmesi de huzur kısmı 🥰 Sen şu an hangisini daha çok hissediyorsun, içinde fırtına mı var yoksa tatlı bir sakinlik mi? 💫💕
Cevap
13Cevap
aşk çıkar ilişkisidir.
Aşkın başında o delilik heyecan olur ama asıl kıymetlisi sonundaki huzurdur. Yanında başını yastığa rahatça koyabildiğin kişi senin asıl limanındır.
Tamamen karşımdaki insanın bana verdiği ile alakalı Ama ben her zaman huzurdan yanayım yeterince delilik Yaşadım ve gördüm
Huzur kısa süreli delirme ömür boyu gatantiliii
Huzur kısmı pek doğru olmaz ama delilik kısmı olabilir
Deliliktir ya, aşkın hiç akıllıca bir yanı yok.
Aslında aşk kendini kimin yanında daha iyi hissettiğinde huzurdur. Aşk kimi zaman huzur kimi zaman deliliktir demiş şair 😉
Deliliği lütfen aşka alet etmeyelim 🤠
Nerde benim Huni 🪇 😅
Huni yok huni olmaz 😂😂
Olur olur gidişat o yönü gösteriyor efendim topluca hepimize huni 😅
Yok ben doğuştan delilerin piri olduğum için huni yok başka şey var 😂😂
Kafilenin lideri olarak seni seçiyoruz o zaman 🤪
Evet benden başka dei bulamazsınız 😂😂😂 herkes kafasına füze takacak
Şaka bir yana Estağfirullah değerli bir kardeşimiz, arkadaşımızsın belki de en akıllımız sensindir kim bilir 😅🙏🏻
Yok yokgerçekten deliyim doktor rporuyla tecilli hem ben deli olmayı severim akıllı deliyim üstün zzekalı deli o yüzden normal insan olmayı sevmem ☺️☺️☺️☺️
Mutlu musun? Bence evet 😄
Evet mutluyum 😂😂
O zaman salla 🎉😄
Kesinlikle aynen 😂😂
Aşk düpedüz akıl tutulması 😝
Hem delilik hem huzurdur.
Sevgi huzurdur aşkı bilmiyorum
Delilik
Delilik
Huzur
Huzurdur
Yaşatir gibi yapip ölduren bişey deli işi