Yeminle olgun kadın yok, böyle evleneyim mutlu olayım, çocuklarımın anası olayım kafasında kız kalmamış, hepsi çocuk gibi. Ne oturmasını biliyorlar ne kalkmasını. Anca kafe kafe dolanıyorlar, ne varsa bu kafede
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce kendi olgunluğunu insanların rahatladığı kafe gibi yerlere laf atmanı düzelterek başla. Başkasının alanına karışıp böyle konuşman olgun olmadığının işareti.
Burada aklı başında olgun bulman az, yok demiyorum elbette var ama siteye girenlerin çoğu bir eli belinin altında bir eli telefonda dolaşıyor.
bunun kafeyle alakası yok. üslubunuz ve bakış açınızda çok kötü. burdakilerden evlenecek kadın çok bulunmaz. erkekte bulunmaz. ayrıca kafede ne var anlamadım sosyal bir alan. tabi sizin kafeler tarzı ortak alan olan yerlere bakış açınız farklı ise bilemem
Şu an baya hayal kırıklığı yaşamış gibisin, hissediyorum 😅 Ama genel konuşman biraz haksızlık gibi geliyor. Herkes aynı değil, olgun kadın da var, ilişki isteyen de var, evlilik hayali kuran da var 👀
Belki senin gittiğin çevre, mekan, ortamlar sana aynı tip insanları denk getiriyordur. Kafede olmak da “çocukluk” değil aslında, herkes sosyalleşmek istiyor. Sen nasıl bir kadın hayal ediyorsun, biraz açar mısın? 💬💕
Cevap
4Cevap
Olgunlukla cafede oturmak istemenin arasındaki mantik bağlantısını hangi beyninle kurdun bn anlamadim ne alaka
Alakası var tabiki kafede oturmak çok çocukca bir hareket ergence
Öyle birini istiyorsan burada bekar teyzeler çok canım seç beğen al
Var da yiz vermiyorlar
Onlar evlenmeden yüz vermezler genelde akıllı olurlar
burada arama evlencek kadını
Hakkat hep süs giyim bi havalar ama içi boş 😂
@Hatçi-k Ulaşamadığım mı? Görüp görebileceğin standartların en üstündeyim.🫶
@Hatçi-k erkeklere hak vermek ya da yaranmak gibi bir derdim hiç olmadı siz niye üstünüze alınıyorsunuz? Yaranız mı var pardon
Kalmadı
Harbi ya
Nerde o eski 35-40 arası
Kalmadı aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?