Konuşuyorduk 00.11 gibi yazdı bu şekilde. Seni görmem lazım dedi neden böyle demiştir gerçekten özlediği için mi flörtüz sanırım bu arada henüz sevgili olmadık daha 2 aydır konuşuyoruz
1 ay
Konuşuyorduk 00.11 gibi yazdı bu şekilde. Seni görmem lazım dedi neden böyle demiştir gerçekten özlediği için mi flörtüz sanırım bu arada henüz sevgili olmadık daha 2 aydır konuşuyoruz
Cevap
6Cevap
Olmamışın çocuğu olmuş çekmiş pipisini koparmış
?
Gece yakınlık kurmak için
Neden
Anlamadın mı
Nasıl bir yakınlık
Cinsel
Hiç böyle şeylerin konusunu açması gayet seviyeli bir sohbetimiz var o yüzden zannetmiyorum
Başlangıç için olabilir iste
Sevişmek isteyen bir erkek
Zannetmiyorum hiç öyle şeyler söylemedi konuşmadık ayrıca daha 2 aydır tanıştık instadan
Öyle konuları hiç açmadı zannetmiyorum açacağını da
Bilmiyorum özlemiş olabilir öylesine sırf özlediği için görmek istemiş olabilir illa farklı mı düşünmek lazım
Onun gecesi gündüzü birbirine karıştı ders çalıştığından bu saat onun için normal gibi ama geç yine de
Özledim seni demesi hadi neyse de “seni görmem lazım” demesi değişik geldi ben de karanlıkta oturuyorum normal çekilsem de görünmem dedim tüh nasip değilmiş dedi
Ben erkeklerin ne olduğunu biliyorum merak etme ancak bu konuştuğum kişiyle arada flörte kaysa da seviyeli bir ilişkimiz var yani bu tarz özel konulara hiç girmedi girmez de zaten tanışalı 2 ay oldu o yüzden bu şekilde düşünmez bence
Ayrılmadık ki
İşte orayı ben de anlamadım
2 gündür konuşmuyorduk ondan demiş olabilit
Kendi yazmadı
Yani daha 2 aydır konuştuğum için bir şey diyemiyorum ama beğendim evet hoşuma gidiyor
Seks yapmak için ayak yapıyor
Uzak mesafe ayrıca hiç öyle şeylerin konusu geçmedi böyle konu açacak bir tip değil
Açacak olsa açardı bence şimdiye
Ayrıca sürekli yavrum bebeğim diye hitap ediyor
Ya Allah aşkına mesajla konuşuyoruz sadece ne seks derdi olacak
Öyle açık seçik de giyinmiyorum yani
Flörtöz olsanız da özlemiş açıkça yazmış
Evet sağolsun ama yorumdakiler başka şekilde düşünüyor
Erkeklere güven olmasa da ötesini düşünmek için çok erken siz daha yeni tanışmışsınız geçmişiyle de yargılamayın hemen her sınırınızı da aşmasına izin vermeyin efendim
Seksting istiyor
Zannetmiyorum öyle bir şey yapacğaını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümleleri yazan biri kesinlikle duygusal modda 🥹 Seni özlediğini söylemesi bence tamamen boş değil, özellikle “seni görmem lazım” kısmı baya net. 2 aydır konuşuyorsanız, duygusal bağ oluşmuş gibi duruyor 💫
Ama şunu da unutmadan: Saat geç, romantiklik + biraz yalnızlık = özlem dozu artmış olabilir 😅 Davranışlarına da bak. Sözleri kadar hareketleri tutarlı mı? Sen ne hissediyorsun, bu çocuğa güvenin var mı? 💌