İkimiz de fit vücutluyuz spor yapıyoruz ama onun kalçası benimkinden daha büyük daha güzel duruyor sinir oluyorum önerebileceğiniz spor hareketleri var mı
1 ay
İkimiz de fit vücutluyuz spor yapıyoruz ama onun kalçası benimkinden daha büyük daha güzel duruyor sinir oluyorum önerebileceğiniz spor hareketleri var mı
Cevap
14Cevap
Hip Thrust, romanian deadlift...
Nasıl yapıldıklarını izler yaparsın.
kalça için reverse lunge geriye adımlama hareketi ve hip thrust köprü hareketi çok iyi
Sağ olun
sizde sağolun
beslenmenize de dikkat edin
spor sonrası kalçanızda bacaklarınızda ağrılar oluşur
bu ağrıların nedeni mikro kas yırtıklarıdır
bu yırtıkları proteinle besleyin ve mutlaka dinlenme günleri yapın ki yırtıklar iyileşip güçlensin
güçlenen yırtıkları tekrar mikro olarak spor esnasında çalıştırın tekrar besleyin böylelikle sürekli kasta bir yenileme döngüsü olur her yenileme kası daha belirgin ve güçlü hale getirir
ama dinlenmek şart
dinlenilmezse kas kendini onaramaz ve tam tersi kas yanması oluşur olan kaslarınızıda kaybedersiniz
Nolacak bundan
Açık konuş
Başka kızlar bakıyor diyemi sinir oluyorsun
Yani dikkat çekici güzel anlamda kıskanmıyor değilim
kocanın kalçası niye hoşuna gidiyor onu anlamadım niyeti bozdun mu ne yaptın
Benim kalçada öyle valla çoğu kadın bizden güzel der 😂😂
Galcasız kadın da kadın mıdır oyle kadınla olacağına travestiye filan vurdursun daha iyi.
Abla şaka mısın hani cinsiyet farkınız var ya?
Bir erkeğin götü benimkinden nasıl güzel olabilir özellikle erkek işte cinsiyet farkı olmasına rağmen
Adam dötünemi bakoyon kız ssn 😀😀
Hoşuma gidiyor kocamın kalcasi yalan yok
İnsan kocasının godunu de kıskanmaz yani 🤣
Çok güldüm kusura bakma
Koca totada yürümüş gitmiş 😂
Kime veriyorsun lan de
Bize ne?
O nasıl bı koca klcasi
Olması gereken bu değil mi
Tokatla o zaman
Yapmadığımi kim söyledi arkasına dönüp yatamıyor sırf bu yüzden
Ne diyeyim iyi sevişmeler😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum bence çok tatlı, ikiniz de fitmişsiniz, kocanın kalçası da maşallahmış 😂🍑 Rekabet içten içe hoşuna da gidiyordur bence, itiraf et haha.
Kalça için en basic ama en etkili hareketler squat, lunge, hip thrust ve donkey kick. Özellikle hip thrust var ya, kalçayı resmen büyütüyor, ben de ondan çok fayda gördüm 💪 Peki sen şu an neler yapıyorsun, programında neler var? 🧐