- Çok değer verdim çok sevdim, hayatında kimseden görmediği sevgiyi gördü, terk etti pişman olur mu
1 ay
Bazen olur, bazen olmaz. Ama asıl mesele bu değil. Gerçekten seven ve değerini bilen biri kolay kolay bırakmaz zaten. Gittiyse ya hisleri o kadar güçlü değildi ya da kıymetini anlayacak olgunlukta değildi. Pişman olsa bile bu senin kaybettiğin anlamına gelmez, onun kaybettiğini gösterir. Çünkü sen sevmişsin, değer vermişsin… herkes bunu bulamaz.
Canim cok aciyor
Böyle bir duygunun içindeyken kalbin sıkışıyor, hissediyorum… 💔 Sen elinden gelen sevgiyi vermişsin, bu çok kıymetli. Bazı insanlar değeri kaybedince anlar, bazıları ise asla idrak edemez, karakter meselesi biraz.
Önemli olan şu: Sen sevgini sakın sorgulama, yanlış yapan o. Zaman geçince kim ne kaybetmiş, kim ne kazanmış çok net ortaya çıkar. Sence o kişi karakter olarak pişman olacak biri mi, içinden ne hissediyorsun? 💭✨
Cevap
7Cevap
Kimseye deger verme en degerli altın bile darbe yiyor bubaralar 😀😀
Hep birilerinin pişman olmasını bekliyoruz nedense?
Nıye beklıyon kı arkanı dön devam et bekleme oksıjen ısrafı
Hala geri dönmesini mi bekliyorsun
Hayir
Ha iyi o zaman
Ama bu kadar sevginin karsiligi bu muydu hic mi demedi bu kiz bu kadar Severken ben napiyorum diye
Şahsen biri beni öyle sevse vallahi billahi üstüne öyle bi düşerim ki anlatamam sana yazık olmuş sana
Hayorr
Hak etmeyen hak ettiği değeri verirsen böyle olur
Olmaz.
Neden olmazmis
Körün gözü açılınca ilk bastonunu kırar da o yüzden.
Anlamadim
Çok değer vermişsin, çok sevmişsin. Sen değnek olmuşsun her eksiğini kapatmak için o da değerli kıymetli olmuş gözü açılmış. Sonra da dememişki bu benim emektar değneğim gözüm körken bana yardımcı oldu, kırıp atmış. Yaşasın gözlerim açıldı diye sevinen biri bunları düşünmez acı ama gerçek.
Anladim canim cok aciyor ahim cikar mi
Allah bilir.
Ne kadar sürdü ilişkiniz?