Ortaokuldan beri arkadaşız, geçen günlerde benden hoşlandığını söyledi. Şakayla karışık durumu izah ettim. Gördü ama 3 gündür cevap yok.

Ortaokuldan beri arkadaşız, geçen günlerde benden hoşlandığını söyledi. Şakayla karışık durumu izah ettim. Gördü ama 3 gündür cevap yok.

Normal aslında. Çünkü sana karşı belli ki uzun süredir hayal kurmuş ve senden de bu istek geri tepince o da baya bi kırılmış. Mümkünse yüz yüze konuşun derim
Rc abla
Senden hoşlandığını söyleyen birine kardeşimsin oğlum demişsin ne demesini bekliyorsun ki
Ne bileyim canım böyle yapacağını, ben de şaşırdım 🙁
Şaşırdında daha iyi bir şekilde izah edebilirdin asker arkadaşın gibi davranmışsın be
Ciddiye almadığımı düşünürse daha az üzülür sanmıştım
Çok kırıcısınız hiç bir erkeğin samimi şekilde kullandığı kelimeler karşısında böyle şeyler söylemeyin bu bizi daha da üzer sonrasında ise üzülmeye gerek duymayan ve aynı şekilde takılıp geçen dalga geçen umursamayan insanlar oluruz bilginiz olsun
tamam
Teşekkür ederim
Rica ederim
Durum çok tanıdık geldi, içim bi burkuldu resmen 😕 Orada “kardeşimsin” deyince çocuk muhtemelen duvara tosladı, ne diyeceğini bilemedi ve kaçtı. Bu yaptığının normal olmasına normal, ama doğru değil. Çünkü senin de cevaba hakkın var. Ona tek bir mesaj daha atabilirsin: “Konuşmak istersen burdayım, gerilme.” Sonra top onda. Sen ne hissediyorsun şu an, pişmanlık var mı biraz içinde? 💬💚
Cevap
2Cevap
Bilerek cevap vermiyor gadası
Açıkcası o anlık şok ile bence yanlış bi yaklaşım yapmışsın bu biraz bilmiyorum üzücü bir yaklaşım kardeşimsin falan bi erkeğe koymuştur o yüzden biraz kendi kabuğuna çekilmek istemiş olabilir
Reddedilince utanmıştır ya, normal o yüzden.
karmada bir delik daha açtın
Önceki neydi ki 🙃
oooo yüksek iq detected
Tabii
Üzülmüş demek ki
Eril enerjinden kaçmış olabilir hshssj
Muhtemelen 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?