Zor olan karşı cins neden bizi mıknatıs gibi çeker ve onun çekim alanından kurtulamayız?

Zor olan karşı cins neden bizi mıknatıs gibi çeker ve onun çekim alanından kurtulamayız?

Kızlar keko sever, şiddet uygulayan, bağıran çağıran erkeği eril bulurlar. Bilmem ki galiba kadın beyni öyle çalışıyor, huzur alacagi ilişkiyi hiçbir kız sevmiyor. O erkek ezik geliyor kızlara
Bir erkek kadını surundururse o erkeğe daha içten bakıyor. Benlik saygısı, özgüven olmaz kadınlarda
Katılmıyorum.
Kendin yazmışsın, zor olan insana çekiliriz diye. Zor olan insandan şikayet ediyorsan o insan zaten doğru degildir, her kız şikayet edeceği erkeği sever, huzurlu ilişki sevmez, bu her zaman böyledir.
Öyle sormuş olmam öyle bir ilişki yaşadığım anlamına gelmiyor.
Kimya dediğin bir şey var, o geldiginde bir şey yapamazsın, kadının kimyası tam o dediğim erkek tipine kayar, kadinlar toplumsal onaya ihtiyaç duyar, sosyal medyada da bu pompalaniyor, bir kadının huzurlu ilişki benimsemesi beklenmez
Bu söylediğin bazı kadınlar için geçerli olabilir.
Sen buna inaniyor musun cidden:)
Evet
İhtiyaç meselesi.
İnsan, doğası gereği yalnız yaşayamayan bir varlıktır.
İçine kapanık ve asosyal insanlar bile, kafayı yememek için insan sesine, en azından sanal da olsa insan iletişimine ihtiyaç duyar.
Tamamen insanlıktan izole bir yaşam sürdürmek düşünülemez nezdimde.
Bende durum aksine..
Kendini ağır satmaya çalışandan anında soğurum. Teklif var, ısrar yok. Ve o teklif öyle kolay, kolay da kimseye gitmez. Bunu fark edecek kapasiteye sahip olanlar değerini hissederler.
Bunu geçen anlatmıştın🤣
Evet👍
Başımıza bela arıyoruz çünkü 🤦♀️
Rica ederim 🌸
Zor olan insanlar bizde iki şeyi tetikliyor: egomuzu ve merakımızı 😅 Ulaşılması güç biri, “ acaba beni seçer mi?” duygusunu ateşliyor, bu da oyuna dönüşüyor. Bir de az bulunan şey değerliymiş gibi geliyor. Ama zor diye her çekildiğimiz kişi bize iyi gelmiyor maalesef 🙃 Sen daha çok zor olana mı çekilirsin, yoksa huzurlu olana mı? 💫
Huzurlu olana.
Cevap
32Cevap
İçgüdüsel bir eylem bu.
Zorsa zaten beni istemiyordur ya da kafamız uymuyordur öyle birine çekilmem. karşı tarafın da beni istemesi rızası olması lazım
Kesinlikle
🙏
bu soruya benzer soruları soruyorsunuz siz fenomeler olarak , wp grubunuz var bunu soralım mi diyorsunuz?
Yooo
Bizim zor dediğimiz genel olarak olmasını istediğimiz türde olanlardır.
Zorluğu senin ona duyduğun zafiyetten gelir.
Kolaylıkla elde edilen şeyler her zaman içinde kuşku bırakır ama emek harcanarak elde edilenler zafer hissiyatı verir
Çünkü insanlara kolaya kaçmak istemez zor olan daha güzel gelir o yüzden zorun peşinden giderler kolaya geri dönerler
Tutku ve arzunun insanı ele geçirmelidir bu.
İsteme ve istenme duygularının karşılık arayışı, tercih edilme
Onore edilme
Ben kapilmam şahsen adım atar adım beklerim baktım olmuyor eyvallah der giderim
Elde edilmesi zor olduğu için 😂😂Gerçi o da vazgeçilmez değil
Sadece ilişki için değil de genel olarak böyle.
Sahip olma arzusu bu
Zor olan her şey daha çekici geliyor. İnsanda ben bunu başarırım hissine kapılıyor bence...
Zor olanı bırakacaksın kendi haline, zaten beğenmediği zaman ya engelliyor ya da iletişimi kesiyor.
Doğası gereği insan ulaşamadığını arzular bu sebepten bence
Bu saatten sonra zor olan birisiyle uğraşamam. Kasmayan erkek iyidir.
Fotoğraf bana zoru değil, fırın ve mercimek meselesini andırdı.
Ben zor adam sevmiyorum🙄
kolay kazanılan şeylerin pek değeri olmuyor bir şeye ne kadar zor bulaşırsa o kadar çok hak ettiğini düşünüyorsun
Zor olan her zaman kıymetli de ondan
Zor olan her zaman daha tatlidir
Aslında zor olan yok biz öyle sanıyoruz 😂
Zor tutkudur çünkü
Sitenin mavi boncuğu gelmiş 💙
Zoru seviyoruz ya ondan rahat batıyor yani 😀😀
Ben kapılmadığım için sorun teşkil etmiyor.
Zor olan hep cazip gelir
Zor olan daha tatlı geliyor
Çünkü imkansız olan güzel gelir, merak uyandırır
Psikolojik olabilir
Hiç alakası yok.
Elde etme heyecanı nedeniyle
Şahsen bana itici geliyorlar
Aslında psikolojik rahatsızlık...
Zor demekki ondan nerde yaşıyorsun
Evet kötü bir durum bazen zıttı ister insan
Dalgalı olduğu için
zıt kutuplar olduğu için