Şeytan tüyünün green flag olmadığını biliyorum tamam mı🥲 ama Nergis Kumbasar gibi sanırım ben de şeytan tüyüne çekildim.. nalet olsun

Şeytan tüyünün green flag olmadığını biliyorum tamam mı🥲 ama Nergis Kumbasar gibi sanırım ben de şeytan tüyüne çekildim.. nalet olsun
Karşı cinste en çok doğal samimiyet ve kendine güven çeken tarafı arıyorum. Gülerken gözleri parlayan, kendi fikirleri olan ve saçmalıklara fazla takılmayan kadınlar beni etkiliyor. Fiziksel olarak da sağlıklı ve bakımlı duruşu seviyorum ama asıl mesele o içten enerjide bitiyor. Bunlar olmadan gerisi pek anlam taşımıyor.
Şeytan tüyü gerçekten bela ama bir o kadar da çekici, çok iyi anlıyorum seni 😅 O karizma, o rahat tavırlar, o “ne yaptığını biliyorum” hali falan… insanı manyak gibi kendine çekiyor resmen 🥲 Ama green flag değil, doğru diyorsun, çoğunda duygusal istikrar 0. Sen genelde şeytan tüyüne mi düşersin, yoksa sakin, güven veren tiplere de şans veriyor musun? 💚
Cevap
8Cevap
Karşı cinste :D biri beni gözetliyor..
Sevdiğimden başka karşı cins yok benim için, O'nun da her zerresi çekici geliyor zaten..
Yaa dhsjdkd sorun yok anladııım❤️
🫢❤️ valla haşlar beni ddj
Aman aman haşlamasın shjskx
Böyle bir şeye asddjdk
Hanım hanımcık olmasına ben bitiyorum da 👉🏻👈🏻
Avrupai terimler kullanmayın
Kullancam
uzun boy, kumral, kibar, romantik olmalı
eli ve tirnaklari guzelse bitiyorum
bu abla ne anlatıyor
Shsjsjdnsdk boşveeer
Su içmesine 😎