Kızlar 30 yaşındayım evlenmek istiyorum piyasada erkek yok herkes prenses olmuş :( adam akıllı birini bulamadım siz nerden buluyorsunuz adamları
1 ay
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, bu zamanda zor. Ya iş ortamında olur, ya dışarıda hobi ya da sosyal aktivite yaparken olur, ya da görücü usulü olur. En güzel yıllar aslında üniversite yılları; ama akıl o yıllarda başta olmadığı için ya hiç düşünmüyorsun o konuları ya da ders falan derken çalışmakla geçiyor yıllar.
Piyasada düzgün erkek dolu.
Ben ve bekar arkadaşlarım düzgün kız bulamamaktan şikayetçiyiz.
Basbayağı iş güç sahibi yakışıklı bekar adamlar, eş olabilecek düzgün kız bulamıyorlar.
30 bence tam yaşını almış aşk yaşı 🤍 Ama hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum, günümüz “piyasa”sı gerçekten ilişki için zorlayıcı 🙃 Herkes flört, az kişi emek modunda.
Genelde ciddi düşünen erkekler sosyal ortamdan çıkıyor: arkadaş çevresi, iş ortamı, hobi grupları, kurslar, spor salonu falan. Uygulamalarda da var ama eleme süreci uzun. Sen daha çok nerelerde takılıyorsun, belki orayı değiştirmek iyi gelir mi? 💫
Cevap
27Cevap
Herkes prenses olduysa, hepsini iyi yoklamışsın.
Bizim burada erkeklerin hepsini yoklayanlara farklı ad veriyorlar.
Merhaba nasılsınız 25 yaşındayım memurum maddi durumum iyi maalesef yaşıtım ve benden küçükler çocuksu geliyor isterseniz tanışabiliriz
Biz de kalbimize mukabil kalp arıyoruz.. Piyasa bitik.. Nasip..
İyi olanlari 24 25 olmadan nikahlayip eve kapatiyorlar. Bu yaslara kalinca akşam pazari maalesef
Adam ın son 2 harfi denk geliyorsa sana
Ad ekle başına öyle ara
Neden bu yaşa kadar bekliyorsunuz ki? Meragimdan soruyorum
nasıl yok ya esas öyle kaıdn kalmadı nerdeyse
Bende 29 yaşındayım
Ciddi ilişki istiyorum
Tanısalım
30 yaşına kadar f*buddy takıl sonra biyolojik saat gelince evlenecek keriz ara ne güzel hayat
Nasip
Aramakla olmuyor maalesef
Yazılan neyse o
42 yaşındayım İzmir urla'dayım birbirimizi tanıyabiliriz isterseniz
%5 adam vardır, onun da %1 iyle hatta daha az ihtimaliyle uyuşursun🫣
Biz ne istediğini bilen evlilik kafasında olgun net ve ilgili bi adamız da ne oluyor
Yani ben de 30 um ama ben de aradığımı bulamadım. Bu biraz da ne aradığınıza bağlı. Ayrıca 2 evlenme teklifi aldım ve reddettim :)
Aşko nerde yaşıyorsun bi arkadaşım var aklıma o geldi de nerde yaşıyon önce onu sorayım
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Nasıl birini arıyon ki bulamiyon ☺
İyi adamların hepsi kapıldı...
20 yaşındayım iğneden korkuyorum
Alışırsın
@Berat06905 gerçekten ya serum falan takmaya çalışalar iki kişi tutuyor öyle takabiliyorlar
Aboo igne insana kötu geliyor doğru insan sevemiyor
@Berat06905 ben evlensem doğum acısından nasıl korkarım
Bu nasil cumle?
erkek çokta adam yok
Kesin maldır birde eleştiriyor beynsz, ahahah
Kriterleriniz ne peki
Adam gibi adamları seven mi kalmış?
Bulamiyoruz evde oturuyoruz
@Aylin12383i tanışalım mu
Zor işşş
Kalmadı
Bimde var