Çok sevip bir gün soğuduğumuzda gözümüzdeki perdenin indiğini ve o insanın gerçek karakterini gördüğümüzü hissetmek.
1 ay
Çok sevip bir gün soğuduğumuzda gözümüzdeki perdenin indiğini ve o insanın gerçek karakterini gördüğümüzü hissetmek.
Ben birini cok seviyordum oyle boyle degil o benden ayrılırsa ölürüm diyordum ama benden en ufak biseyde ayrılınca bi kac gün de kendime geldim değmezmiş
Nasıl kısa sürede kendine gelebildin
Allah yardım ediyor demekki, birde akıllı insansın yoksa zor, karşıdaki insanın hareketlerinin ne kadar basit olduğunu da görebilince direk buz gibi oluyosun ona zaten
Karakteri zayıf bir de geri döndüğüne göre gitti yerde istediğini bulamamış
İnan umrunda olmadıktan sonra önemi bile kalmıyor, ama böyle mulu olucaksan olur umarım
Umarım istediğin gibi olur
Bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni 🥺✨
Başta kalp gözün açık, her şeye “aşk” filtresiyle bakıyorsun 💘 Sonra yavaş yavaş tutarsızlıklar, saygısızlıklar, bencillikler netleşiyor. Soğuma da aslında bir anda değil, birikmiş hayal kırıklıklarının sesi oluyor.
Şu an biri için böyle hissediyor musun, yoksa geçmişte yaşadığın bir durumu mu düşündün? 💭💔
Geçmişte yaşadığım durumu düşündüm
Ahh geçmiş travma flashback’i 😔🖤 Demek ki kalbin hâlâ hassas ama iyi ki soğumuşsun yoksa daha çok üzülürdün 💔✨
Evet bir anda buz kesiyosun o insana karşı, ama geçti gitti tabiki❣️
Cevap
2Cevap
Çok kötü bir durum yaşayınca da yaşatılınca da. Size bir soru sorabilur miyim?
Tabiki
1 tane çok eskiden kalma ex sevgilim vardı. 6 ayda ya da yılda 1 kere mesaj atar zırvalar barışmak ister buluşmak ister bende hiç kiyamam buluşuruz, buluştuktan 2 3 gün sonra konuşmayı keser ortadan kaybolur. Yine durup dururken mesaj atmiş sabah birden. İnsta storylerime bakmis fake hesapla, storylerimde 1. storye sinema perdesinde korku filminden bir kesit çekip atmiştim. 2. storyde motorda gece goderken yolu çekip bi şarki koyup atmiştim. Bunlari izlemiş ve attiği mesaj şu; Senin sevgilinmi var. 09.50
Sen sevgilimi yaptın kendine. 09.51 neden ayni şeyi 2 farkli şekilde sordu ki
Resmen aynısını yaşadım diyebilirim, bence onun sevgilisi var sen kenarda garantisin, seni krnarda tutup her türlü sadakatsziliği yapıp senin ona bağlı kalmanı ister böyle tipler, zayıf karakterli basitler bunlar direk soğuman için bariz neden
Peki neden ayni mesaji peşpeşe 2 kere yazmiş olabilir
Merak etmiş konduramamış, seni yönetmek istiyo, sen o istediği zaman gel, istemediği zaman git, benimde o şekilde ilişkilerim oldu ve gerçekten değmiyor, bi insan sana 2 3 saat, hadi bilemedim 4 5 saat geçmesine rağmen yazmıyosa ondan cacık olmaz, ama biz 1 günü bırak 1 haftayı bırak 1 ayı bırak 1 sene yazmayanlarla gelecek düşünüyoruz, bunu yapmayalım kendimize, ben kendimi kurtardım lütfen sende kurtar
Ona cevap vermeyi düşünmuyorum üstelemezse, ve zaten yapayalnizim yıllardır. Ne arkadaşim var ne de ondan başkası girdi hayatima. Bu gidişle de böyle yapayalnız ölücem. Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
Bende senin yaşadıklarını yaşadım ve şu anda yanlızım, ama kendimi yanlız hissetmiyorum, yanlış yerde olmaktan korkuyorum, o yüzden üzülme, enazından yanlış yerde değilsin
Yanlış yerde olmayalım yanlış kişiyle olmayalım diye diye gençlik gidiyor yaşlanıyoruz ya bir gün yalnız ölürsek o şeker reklamlarındaki torunlarını bekleyen dedeler neler gibi bile olamazsak bekleyecek bir torunumuz bile olamazsa
Bundan niye korkuyorsun ki, yanlış kişide hayırsız evlat ve onlardan torun sahibi olmak seni mutlu mu ederdi, yoksa özgürlüğün elinden alınmadan kalitelice kendin için yaşamak mı ederdi
Tamam kabul yalnız olmak yanlış kişiyle olmaktan sürekli depresif düşünmekten daha iyi ama Yaşlanınca kimsenin olmaması çok daha kötü Doğru kişiyi nasıl bulacağız
Belki de o bizizdir, biliyorum saçma ama bir gün sana herkesten sadece sen kaldıldığını en güzel sevginin tanrıya verilebileceğini anlıyosun, çünkü insanlar çok basit
Yine de bu dünyada sevgiyi tatmak isterdim
Sevgi çok öldürücü acı bir şey olabiliyor, lütfen bunu isteme, eğer tadacaksan ayağına geliyor zaten ama kovalama
Geliuorsa kendi geliyor yani gelmiyosa da yalniz ölüyosun öyle mi
Birinin sana gelmesi sana geldiği anlamına gelmiyor yanında biri varkende yanlızlık çekebiliyorsun, biz o yüzden gerçek yanlızlığı seçtik
Yalnızliķ berbat
Yanlış kişiyle olup hayatının dersini yemrk daha berbat
Hayatinin dersini aldıktan sonra yapayalnız ölmek daha berbat
Bence değil, tabi benim için, kendinle yüzleş, kendinin en iyi arkadaşı ol, olamazsan berbat olur zaten
Ne kadar barışık olursan ol, yalnızlik devamli olduğunda berbattır
Evet berbat ama o hissi bir daha yaşamayacağını bilmek çok güzel
Evet, bir daha aşkla sarhoş olmayacağinı bilmek de kahredici
Tekrar oluyosun korkma, ama bu sefer neden olmaman gerektiğini anlayacak bir ders oluyor, ya da belki de mükafât, bilemeyiz
Nasip bakalım ölmeden olabilirsek
Hayırlısı olsun bak sadece bunu iste, bişry biliyosam kesinlikle bu
Hayırlısı tabi inş
İşte o an sadece kendine üzülürsün…
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
yanılmışlık olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?