Ben 27 yaşındayım, başta o da ilgiliydi, aradı falan, sonra ben duygumu söyledim, o da istemiyorum dedi ve gitti
1 ay
Abla ama 27 sin ve o da 18 cidden normal mi bu? Onu da geçtim belki de egosal anlamda tabiri caizse totosu kalktı ve yallah dedi de normali budur. Kırılma ama 18 yaşında yani yapma be
Ablasinin gulu ama resit sonucta ve bunu erkek yapsa normal karsilanir... zaten egosu cok kirilgan biri arayip sonra aramadim diye yan cizdi falan en sonunda ne iliski istegime ne de son gun gel goruselim dememe gelmedi
Niye bakmasin niye oyle dedin ki
Canım benim bak çok güzelsin iyisindir hoşsundur ona lafım haşa yok ama şöyle bir gerçek var ki özellikle erkekler küçük yaşta kendisinden büyük kadınları en azından bir kesim hoş bulur veya bir kesim ise tam olarak bu arkadaş gibi ilgini kullanır. Şöyle düşün:kadınlara göre erkekler geç olgunlaşır ve kolay kolay kendinden küçük birisini istemez ve 18 yaşında daha bir ergeni 27 yaşında bir kadın seviyor veya arzuluyorsa o erkek kendini şey hisseder ve totosu kalkar
Böyle bir red sonrası kalbinin burkulması çok normal, hele ki o başta ilgiliyken… 💔 27 – 18 arası yaş farkı da onu biraz germiş olabilir, olgunluk seviyesi çok başka çünkü. Bu durum senin değerini asla düşürmüyor, sadece uyumsuz bir eşleşmeydi diyelim. 🌸 Kendini suçlama, sadece deneyim hanene yaz. Şu an kalbini nasıl hissediyorsun, daha çok kırgın mı yoksa sinirli mi? 🥺✨
Cevap
29Cevap
demek ki ilk başlarda tersledin ve sevişmek istemedin
Hayir son gun gidiyodum cagirdim gelmedi zaten basta o beni aramisti sonra inkar etti zaten ilgilenmiyorum seninle falan diye
başkasını bulmuştur belki de
Modellik yapiyorum ben
o zaman senin üstünden gelemeyeceğini anlamıştır mesleğinden dolayı olabilir ya da cinsel anlamda

ahaha :D Güzel olmuş olgun kadının iş bilmez kararsız ergenle ne iş var?
Son gun bulusmaya cagirdim ona bile gelmedi normalde ergen erkekler buna baliklama atlardi
Kendinizi kimlere teslim etmek istiyorsunuz görün işte
9 yaş küçük erkekten red ye bir zahmet ya kudurdunuz iyice
Cazibe ve çekiciliğin yeterli olsaydı , hayır demezdi …
Modellik yapiyorum guzel oldugumu dusunuyorum ya
Ne var sende biraz olgunlara bak
Genç erkeklerden hoşlanıyorsun o zaman hatta şöyle diyeyim çocuklardan hoşlanıyorsun
Ben o yaşlarda olgun kişilerle çıkardım 😊
Kendisi once beni aradi sonra inkar etti seninle ilgilenmiyorum falan dedi son gun gidiyodum cagirdim gelmedi ona da
Reddedilmeyecek güzellikte olsaydın gelirdi
Modellik yapiyorum ben
Eminim öyledir
PUAHAHHSJSJSJWJW
Kendisi once beni aramisti sonra ben istemedim falan dedi yasi bahane etti hatta son gun gidecektim cagirdim gelmedi
Modellik yapiyorum ben
iyi yapmış ne yapsın seni
bebelere de bakma ablacım bi zahmet
aradaki yaş farkındandır
Teyzeye yok çekme fantezisi
Ne desin ki başka
hayatının hatasını yapmış
Sigmalık yapmış kral
senden beklentılerı varmıydı?
Yani beni kendi aramisti sey yapmisti sonra hatta ben gidecegim son gun cagirdim ben sadece kibarlik yapiyodum falan dedi gelmedi
anladım ılkkezmı asık oldun pekı sen?
Cinsellik yapalım deseydin kabul ederdi
Cagirdim son gun gidiyodum ama gelmedi
Yuhhh
boş ver ya onlar daha çocuk ben varım 25. olmaz mi
Kendinden küçükler ilginimi cekiyorr
Korkmuş olabilir
Bulusmaya cagirdim gitmeden once ona bile gelmedi
way öküz :) :)
Ondan hayir gelmez
Yuhhh ya başka kimse tok mu etrafında
Sapıkk