Bir ara benim hesabım ondaydı sonra istemediğimi söylediğim için çıkmıştı ama ben onun hesabını hiçbir zaman almadım, almalı mıyım
1 ay
Bir ara benim hesabım ondaydı sonra istemediğimi söylediğim için çıkmıştı ama ben onun hesabını hiçbir zaman almadım, almalı mıyım
Sağlıklı bir ilişkide şifrelerin açık bir kitap gibi ortada olması güzeldir, ancak bunu bir zorunluluk veya talep haline getirmek uzun vadede yorucu olabilir. Eğer aranızda bir güvensizlik varsa, bunu şifrelerle çözmek yerine doğrudan duygularınızı konuşmak daha sağlıklı olur.
Çok sakıncalı bir ilişki türü. Birbirinize tablete bakma saatleri de belirleyin oldu olacak. İlişki duygusal zeka ve olgunluk ister. Bu tür davranış ve beklentiler toksiktir ve ilişkiyi içten içe çürütür.
İlişki güven üzerine kurulur. Şifresi sende olsa ne olur olmasa ne olur başka ınstagram açar güven yoksa şüphe varsa o ilişkiyi bitirmek en iyisi olacaktır iki taraf içinde
Şifre olayı çok kritik bir nokta aslında 🤯 Eğer ortada bir ihanet şüphesi yoksa, sırf içinin rahat etmesi için şifre istemek ilişkide güveni biraz kemirebiliyor. Güven demek, her şeyi bilmek zorunda olmak değil, bilmesen de huzurlu olabilmek demek 😌 Sevgiline “şifre istemiyorum ama kendimi güvende hissetmeye ihtiyacım var” diye dürüstçe açılmayı denesen nasıl olur sence?
Cevap
5Cevap
Alınmamalı burada altta yatan güven problemi önemlidir
Sen onu çıkardıktan sonra ne hakla isteyeceksin ki
Engelik yapmayın guzum
Almalısın bak bakalım
Bence her şey karşılıklı olmalı
Alll
ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?