Bu durum çok sinir bozucu değil mi, neden normal günlerde bir hediye, bir şey yok, alma fikriniz yok.
1 ay
Her özel günde hediye almak zorunda olmamız yetmedi mi size?
Gerçekten istediğiniz adam doğum gününüzü bile unutsa affedersiniz.
Ama sevmeyip sırf boşta kalmamak için hayatınızda tuttuğunuz erkeklerden 365 gün sürprizler ve hediyeler beklersiniz.
Bir erkeği gerçekten seven bir kadının böyle saçma istekleri yoktur.
Kadınlar da zaten erkeklere hediye yağdırıyordu… Ne hikmetse özgürlük, eşitlik diyen insanların çoğu her türlü ince düşünceyi erkeklerden bekliyor. Erkek içinden geliyorsa zaten alır ama kadınların birçoğununda bu tip ince hareketler görülmüyor ne yazık ki.
Of özgürlük eşitlik ile bu soruyu nasıl bağdaştırıyosun erillik ve dişilik farklı şeyler ya biri alıcı enerjisinde olmalı ya
Yalnız erillik kadına hediye almak değil bence sen pek terimlere hakim değilsin. Burada bahsettiğim ikiyüzlülük yani ben dilediğimi yapayım beni kıskansın ama bana karışmasın da ben hediye isteyeyim ama asla hediye almayayım gibi mantıklar tamamen iki yüzlülük oluyor ve bunu yapan kitle de bahsettiğim kitle oluyor. Erkekler de hediye alınınca sevinebiliyor ya hani o yüzden bu tek taraflı olmak zorunda olunan bir eylem değil.
Erkek içinden gelir jest yapar alır ama bunu dayatmak, maddi beklentiler içerisinde olmak ciddi bir zayıflık.
Siz sorumu okumuyo musunuz diyorum ki özel günlerde sadece bişey düşünüyo hatta bazen onu bile düşünmüyor ben rahatsız olmam suç mu
Tamam bende diyorum ki peki sen özel günlerde bir şeyler düşünüyor musun ve özel olmayan günlerde ona bir şeyler alıp düşünüyor musun ki böyle bir beklentin var yani sen kendi yaptığın bir şeyi mi bekliyorsun yoksa yapmadığını karşındakinden mi bekliyorsun? Eğer sende aynı tavırlardaysan karşıdakinin de içinden bir şey almak gelmiyordur bu kadar basit.
Ben özel günlerde de alıyorum günlük hayatta da alıyorum
Heh sen alıyorsan o almıyorsa işte düşüncesiz adamdır o zaman yani benim hayatımdaki insan beni düşünüp bana jestler yapıyorsa bende zaten içimden gelerek bunu yaparım ha yapmasa da içimden geliyorsa yaparım ama bana dayatmasına izin vermem mesela. Senin sevgilin düşüncesiz birisi o zaman çünkü sen onu düşünüyormuşsun.
Lan 50 yaşına geldim daha bir kadından 1 pet şişe su alındığını bile yaşamadım.
Allah'ın davulları kendi g. t deliğinizi yükseltmekten başka bir şey düşünmüyorsunuz!
50 yaşına kadar muhattao olduğun insanlar bizim suçumuz mu? Ben hediye alan bi kadınım düzenli olaral ama göremiyorum karşılığını
Her nedense bütün kadınlar hediye aldığını sözle söylüyor da erkeklerden daha açık açık evet ya bize de hediye alıyorlar diyeni görmüyorum, bırak söyleyeni ben daha hâlâ bekliyorum alırlar mı bir gün hediye diye?
He ben aldım da bana alınmadı arkadaş
Sana mı inanayım yaşadığım 50 yıla mı? Su şişesi dedim, para eden bir şey de söylemedim.
O da senin seçtiğin insanlar dediğim gibi.
Peki peki...
Yorumları okudum, bütün erkekler bundan şikayet etmiş.
Demek ki çoğunluk kadınların hediye almadığını, hep erkeklerden beklediğini ifade etmiş.
Hediye kadına alınır diye bir zorunluluk yok, hediye sevdiğine alınır.
Kadının parası yoktur, bir sütlaç yapar evinde senin için yaptım der bundan daha değerli bir hediye var mı dünyada. Benim için çabalamış diyerek o sütlacı bozulmasa ölene kadar saklarım.
Ama yok işte sizde erkekleri mutlu etmek diye bir düşünce Türk kadınında oluşmuyor nedense?
Yorumları okudun mu? Peki.
Detaya girmeden sadece cevapları okudum. Ne oldu?
genetiğimize aykırı durum bu kadınlar öyle şeyleri sever erkekler sevmez zorla almak durumunda kalırlar. Parasını verelim siz alın daha mantıklı değil mi
Bu dediğini o kadar çok kızdan duyuyorum ki, yalnız değilsin sevooosfln 🙃 Bence olay çoğu erkekte şu: “Özel gün = görev”, normal gün = “aklına bile gelmiyor”. Yani düşüncesizlik + alışkanlık eksikliği karışımı 😑
Bunu sakince konuşunca gerçekten düzelten çok erkek gördüm. Sen hiç sevgilinle “bana küçük sürprizler çok değerli hissettiriyor” diye açık açık konuştun mu? 🎁💕
Cevap
15Cevap
Erkek olmak ne kadar zor yaaa anca veren taraf hiç kimse al sana kahve al sana kahve demio
Tek derdiniz kahveyse ne güzel
O bir tabir..
Uzunn yolculuklarda otobüs muavinlerinin sana kullandığı küçük detay gibi düşün..
Erkek arkadaşını mutlu et ki her gününü vatlığınla ödüllendirsin
dur daha özel günü algılayamıyorlar bide normal günü karıştırırsan komple devreleri yanar
Özel günde bile akıl etmediği için. yorum yapamıyorum
Siz zorlandığını için birde özeti oluyor bence özel günlerde düşünmek değil her gün düşünmek
Kadınlar neden sürekli kendilerine. Bir şey alınmasını bekliyor
Siz neden sürekli kendinizi kadınlarla kıyaslıyosunuz gidin kadın olun mk
Muhtarlık derken önce cümle kurmayı öğren sonra konuş bu muhtaçlık değil sevdiğin insandan bi düşünce beklersin ben alan bir kadınım ki soruyorum boş yapma
He ticaret mk bu kafayla bu yaşa gelmek ilginç ilk yorumun ne? Sürekli kendinize bir şey alınmasını bekliyorsunuz demişsin ben de durum tam tersi diye rahatsızım o mu battı spastik
Öyledir falafoşt da ne 💩 sa artık işine bak biraz da kitap oku
O değil de; peki kızlar neden erkeklere hiç hediye almıyor ak?😏
Almıyorlarsa postalarız
Ay cidden
Sana öyle olan denk geliyor demek ki
Normal günler de hediye alınmaz da ondan
Ben alırdım ama güvenecegimiz biri yok
kadınlar çok alıyor ya
Kazancı az ve düşüncesizlik
Herşeyi erkekmi duşuncek la
Herkes aynı değildir
Siz alıyor musunuz