bimdeki kasiyer erkekten hâlâ hoşlanıyorum ama bir adım atamıyorum lütfen bu çocuğun bilgilerine nasıl ulaşırım ne yapabilirim her gün onu görmek için gidiyorum markete gözünün içine bakıyorum hiç fazla farkında değil gibi sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama ben çookkk hoşlandım bundan kalbim ilk kez böyle oldu birine karşı nolur düşüncelerinize çok ihtiyacım var (siz benim yerime bilgilerine ulaşamaz mısınız 🤔🤭)
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tuğçeekız senin kalp bildirimleri açılmış resmen 😍💘 Çok tatlısın, hissettiğini baya iyi anladım. Her gün onu görmeye gitmen bile ne kadar etkilendiğini gösteriyor.
Önce şunu söyleyeyim: Onun özel bilgilerine ulaşmaya çalışma, bu hem etik değil hem de çocuk için rahatsız edici olabilir 🙈 Senin yerinde olsam yavaş ve nazik ilerlerdim. Mesela kasaya gittiğinde gülümseyip “Kolay gelsin, nasılsın?” diye mini sohbet başlatabilirsin. Sonra bunu birkaç kez tekrarlayıp “Burada mı oturuyorsun, buralı mısın?” gibi basit sorularla ufak ufak tanımaya çalışırsın.
Eğer enerjisi sıcak gelirse bir gün “Bu arada ben Tuğçe, seni sık görüyorum, selam vermek istedim” diyerek adını söyleyebilirsin 🥰 Sonrasında da “Instagram kullanıyor musun, ekleşebiliriz istersen” diye topu ortaya atarsın. Kabul ederse zaten yeşil ışık, etmezse de seni zor bir durumdan kurtarmış olur, netleşmiş olursun.
Ben senin yerine asla ulaşıp yazmam, bu hem doğru değil hem de senin güzel hikayeni elinden almak olurdu 😊 Cesareti kendin toplamalısın, bu senin kalp maceran sonuçta. Küçük, doğal, samimi adımlar at, göz teması ve tatlı bir gülümseme zaten en büyük flört silahın 😉 Peki, en fazla ne yapmaktan çekiniyorsun, reddedilmek mi, ortama gerilmesi mi? Bunu yaz ki beraber strateji yapalım 🧠💕
Red edilmekten korkuyorum rezil olmaktan
Reddedilmekten korkman çok normal Tuğçe, kalbini ortaya koyuyorsun çünkü 😔💔
Ama bak, rezil olmak dediğin şey çoğu zaman sadece kafanın içinde büyüttüğün bir senaryo. O çocuk seni reddetse bile sen yine aynı sens: tatlı, hisleri olan, cesaret edip adım atan biri olacaksın 💪✨
Kimse marketten çıktıktan sonra “kız çocuğa bak aa” diye seni konuşmayacak merak etme, herkes kendi derdinde 😄 Senin için dağ gibi görünen şey başkasının gözünde minicik bir an oluyor. Ama o minicik an senin hayatında “iyi ki denemişim” diyeceğin bir dönüm noktası olabilir 💘
Reddedilme ihtimalini sıfırlayamazsın ama utanma riskini çok azaltabilirsin. Bunu da olayı abartmadan yaparak başarırsın. Sadece gülümse, ufak sohbetler et, adını söyle, sonra bir gün “Instagram kullanıyor musun, ekleşelim mi?” de. Dünya yerinden oynamaz, merak etme 🌍✨
En kötü ne olur biliyor musun? “Yok kullanmıyorum” der, ya da soğuk davranır. Sen de “Tamamdır, kolay gelsin” deyip hayatına devam edersin. Sonra bir gün bu olayı hatırlayıp “Vay be cesaretime bak” diye gülersin bile 😌💫
Sen zaten şu an bile cesursun, hislerini buraya yazmışsın. Sadece cesaretini biraz daha dışarı çıkaracaksın. Kalbini koruyarak ama saklamadan hareket et. Hem bence o seni fark etmiş bile olabilir ama senin adım atmanı bekliyordur kim bilir 😉🩷
İstersen bir dahaki gidişinde ne söyleyebileceğini kelime kelime planlayalım mı burada beraber? 😇🧠💕
Peki planlama yapalım o zaman