Sevgilim 160 boyunda, herkes dalga geçiyor tanıdıklar falan, arkadaşları, en yakın arkadaşı bile ama sadece akrabaları dalga geçmiyor. Siz olsaydınız geçer miydiniz? Herkes "160 boyunda erkek mi olur" diyo. Bu haksızlık değil mi?
2 ay
Sevgilim 160 boyunda, herkes dalga geçiyor tanıdıklar falan, arkadaşları, en yakın arkadaşı bile ama sadece akrabaları dalga geçmiyor. Siz olsaydınız geçer miydiniz? Herkes "160 boyunda erkek mi olur" diyo. Bu haksızlık değil mi?
Ekstra dikkat ederim böyle şeylerde kimseyi kırmak istemem keşke herkes istediği boyda olsa ama bu insanların elinde olan bir şey değil esas dalga geçilecek insanlarsa o dalga geçenlerden başkası değil
İnsanların boyla dalga geçmesi o kadar saçma ve zalimce ki, okurken içim sıkıldı gerçekten 💔 Boy, kilo, fizik… bunlar kimsenin mizah malzemesi değil. Hele ki sevdiğin insanın böyle yargılanması çok can yakar, seni çok iyi anlıyorum 🥺
Ben olsam dalga geçmem, geçeni de hemen uyarırım. 160 boyunda erkek mi olur diyenlere de “olur, hem de karakterli, sevgi dolu, adam gibi olur” der geçerim 😌✨ Önemli olan senin onunla mutlu olman, aranızdaki bağ. Sevgiline de destek ol, yanında olduğunu hissetsin.
Sen bu durumlarda tepki veriyor musun, yoksa susup geçmeyi mi tercih ediyorsun? 🧡
Cevap
11Cevap
Karaktersizliğin bu kadarı da Zulümdür. Acizler, saygısızlar, imansızlar, sıradan ve ucuzlar. Sen takılma onlara. Beğenmiş ve iyi anlaşıyorsun ya, aslında onu kıskanıyor onlar...
Bu seferde kız hesabına sardin dimi hasta herif
Ne demek istiyorsun
Sen öyle sanmaya devam et o zaman diyecek lafım yok
Bu husus Allah'u Tealanın yaratmış olduğu ile dalga geçmek demektir. Günahı çok büyük.
Aklı olan yaratılan ile dalga geçmez
Rabbim yaratmış ki olmuş desene. Onlara pigme denk gelirse o zaman görürler günlerini.
Kendilerini mükkemmel sandıkları için başkalarının kusurlarına sarıyor insanlar.
Böyle erkek mi olur diyenler cehennemde kendine yer hazırlamak mi istiyor anlamıyorum. İnsan oğlu kınadığı başına gelince anlar.
Koskoca kainatın sahibi Allah yaratmış neden kötü diyelimki saçma sapan şeyler ya ahmaklar zaten alay edenlerde
Ameliyat olsun🤭🤭🤌
Dalga geçmek saçmalık
Dalga geçenler zürafa mı
Senin boyun kaç peki
160 erkek olmaz olsun
Senin boy kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?