Yoksa çirkin biriyle de sohbeti sarsa da devam eder miydiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabiki var ne kadar saçma bir soru bu ölüm kadar değeri var dünyada hiçbir insan olmasa bile aynanın yanından geçerken iyi görünmek isterdim görünüş demek özgüven demek
Göze hitap etmeli tabiki bakımlı olması şart ama sadece Görünüş ile karar alınmamalı karakter mutlu eder keyif verir ne demişler yüzü güzele bir gün doydumda huyu güzele ömğr boyu doyamadım
Erkeğin/kadının görünüşü benim için hiç bir değeri yok. Çünkü güzellik dış görünüm bunlar geçicidir. Baki kalacak olan ise karakter ve omurgalı bir duruşdur.
Ben de. Teşekkürler
Kafalar uysun bide yaşıt ya da büyük olması yeterli
Görünüşün tabii ki bir değeri var, sonuçta ilk etapta göz temas ediyor 😅 Ama tek kriter kesinlikle bu değil. Çook yakışıklı ama bomboş biri yerine, orta halli ama zeki, esprili, saygılı biri her zaman daha çekici geliyor bana 💫
Çirkin demeyelim de, tipi çok da “vay be” olmayan ama sohbeti, enerjisi, karakteri güzel biriyle kesin devam ederim. Peki sen kendinde en çekici bulduğun özellik ne, görünüş mü, karakter mi? 😌✨
Cevap
4Cevap
kızlar tipe bakar
Erkek her zaman güzeldir, kusur avratta olur
Çirkin bı erkeğin parası yoksa bı boku yoksa ne diye kız onla konuşmaya devam etsin ki m
Çirkin birine 1 kere sanat verdim bin pişman oldum sadece dışı değil içide öyleymiş.
Sohbet için dış görünüş önemli olmaz bence.
Var. Görünüşü hoş bir erkek dikkat çeker.
Çok var
Evet
Evet vardır illaki
Yok benim için
Dış görünüş önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?