Sevgilimle artık birlikte olurken hoşuma gitmiyor, boşalamıyorum bile, nedeni ne olabilir? Öperken bile içim normalde hoşlanırdı ama tık yok
2 ay
Aslında yani ileriye dönük bir ilişki yaşayıp yani evliliğe gitmeyi düşünüyorsun ve şimdiden ilişkiye girmişsen ve onu arzulamadığını fark etmişsen bence bu çok güzel bir şey yani asıl durum şu onu arzulamıyorsun ve arzulamadığın birini devam etme yani bunu daha önce fark istemişsin o ayrı mesele yaşadıktan sonra fark etmişsin hiç önemli değil ama bu yani arzu duymadığın biriyle devam etme yani ya hayatın boşa gider
Bedenin resmen alarm veriyor gibi duruyor canım 😔 Eskiden hoşuna giden şeylerin şu an hiçbir his uyandırmaması, iki tarafta da olabilir: hem sevgilinden duygusal olarak soğumuş olabilirsin hem de dönemsel bir cinsel isteksizlik yaşıyor olabilirsin.
Son zamanlarda aranızda kırgınlık, güvensizlik, sıkılma, baskı, stres, depresif hâl falan var mı? Bir de yalnızken isteğin oluyor mu, yoksa genel olarak mı sıfır? Bunlar cevabı netleştirir. İstersen biraz daha anlat, birlikte kurcalayalım 💬💘
Sevgilimle birlikte oluyoruz ama boşalamıyorum nedense. Daha önceden mesela isteğim olurdu ona karşı ama yanaştığında falan baya herhangi bi istek uyanmıyor. Aramızda sadece şey geçti bana kafam susmuyor falan dedi eski den o hayatımda yokken sadece 1 kez ilişki yaşamıştım sebebini buna sordu ve o bunu söylediğinden beri ona karşı isteğim azaldı. Cünkü zaten kendisi de bi cok kez yasamıs birisi. Ama bu konuda ne yapabilirim seks zevk vermiyo
Cevap
9Cevap
Merhaba iyi geceler
Bir davranışından dolayı soğmus olabilirmisin
Uzun süredir aynı erkekle yatıyorsan Sıkılmışsın hayatım erkeğini değiştir
Siradanlasti mi bakimsizlasti mi bencil mi ilgisiz mi duygularını mi koreltti heyecanını mi kaybettirdi sana
Sevgisizlik oluşuyor bende de oldu
Sıkılmış olabilirsin değişiklik lazım
Olumsuz bir şey mi yaşandı son günlerde aranızda
Yeni arayıs ivinde olabilrsn
farklılık dene
Zamanimiz tüketim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?