Bu kadının telefon numarasını silip Instagram'dan takipten çıkarsam mı?

Biz bunla kursta tanıştık. Çok sohbet edemedik ama enerjisi güzeldi. Neyse bu kurstan ayrıldı ben numarasını WhatsApp'tan bulup yazdım. Tanımadı önce sonra tanıttım hatırladı. Daha sonra görüldü attı. Derken 2 hafta yazmadım sonra konsere çağırdı beni tek gitmeyeyim dedi. Benim de işim vardı gitmedim. Neyse sonra telefonunu kaydedeyim dedi. Ben de tamam dedim. Instagram istedim ekledim o da beni. Etkinlik olursa beraber gideriz dedi. Derken aradan zaman geçti yazdım buna görüldü attı. Sonra etkinliğe sen şimdi git sonra başka zaman ben de gelirim falan dedi. Ben gittim ona söyledim güzel geçti dedim beğendi sadece sonra bi sohbet oldu görüldü attı. Hani ilgisi yok belli. Ben de sıkıldım ve vazgeçtim. Bu saatten sonra ilgimi de kaybettim. İstemiyorum artık. Bir daha o yazmadan yazmam da. En son iki kere farklı zamanlarda görüldü attı. Birisinde sohbet ediyorduk. Hiç evlenmiş miydin yoksa boşanmış mıydın sorusuna görüldü attı. Adam gibi soru sordum yani neden görüldü atıyor ki. Sohbet esnasında bir de. Neyse bi hafta sonra merhaba nasılsın yazdım ona da görüldü attı. Bu ne demek yani. Gel beni sil demek değil mi? Numarasını silsem mi? Yoksa öylesine dursun o yazarsa cevap vereyim mi?

İlgisi yok sil gitsin
Silme ama yazma. Hikayene gezdiğin yerleri paylaş o yazarsa cevab ver sadece
Bu saatten sonra hep yazan eden o olsun. Sen hiç sohbet baslatma. O baslatsa bile baslatma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu kadının telefon numarasını silip Instagram'dan takipten çıkarsam mı?