Birçok uygulama denedim ama hiçbir kadın beni beğenmiyor mutsuzum
2 ay
Cevap
5Cevap
Tipsizsen bulamazsın. Bunu kabul etsen iyi edersin. Çirkinsen böyle bir hayalin olması bile saçma. Hayatın boyunca yalnız kalacaksın.
Namaz kıl diğer dünyaya hazırlan bu dünyada işin bitti
Kardeş yıkık olma nolur ya böyle hiç olmaz
Yıkık değil ki bence de çirkin erkeklerle kızlar ilgilenmiyorlar. Ben yakışıklıyım mesela bir sürü kız bana instagramdan yazdı. Benim hiçbir şey yapmama gerek bile kalmıyor. Çirkin erkeği zaten en baştan arkadaş veya abi kategorisine koydukları için elinden bir şey gelmez. Çirkin erkeğe kız tavlatmaya çalışmak = balığa uçmayı öğretmeye çalışmak.
O dediğini söyleyenleri duydum da gördüm de. Ben kendim hiç söylemedim. Bakıyorum çocuk ortalama bir tip ama benim arkadaşlarım "şu çocuğa bu kız nasıl bakmış" diyor. O çocuk sizden yakışıklı olum manyak mısınız? Sorun internette bir erkek "ben çirkinim bana kızlar bakmıyor" dediğinde sizin kafanızda "bu kız bu çocuğa nasıl baktı" dediğiniz gibi bir çocuk gelmesi. Halbu ki bunu diyen erkekler çok daha çirkinler. Adam aynaya bile 3 saniyeden fazla bakmıyor , hangi kız ömür boyu bakacak? İnkar etmeye gerek yok insanlar gördüklerini önemserler.
Ben senin düşüncene saygı duyarım ama senin gibi düşünmüyorum. Bence çirkin bir erkekte özgüvenin arttıracağı tek şey reddedilme sayısı. Özgüvenli çirkin erkeğe kızlar "bu da kendini bir halt sanıyor" diyor. Özgüvensiz birine özgüvenli ol demek de bana saçma geliyor. Evsiz birine gidip " madem evsizsin git kendine bir ev al" demek gibi bir şey. Adam kendi isteğiyle özgüvensiz değil sonuçta bir sabah kalkıp bundan sonra özgüvensiz olayım dememiş. Zamanla yaşadıkları adamı bugünkü özgüvensiz haline getirmiş. Ben ilkokulda hatırlıyorum kızlar "hadi sınıftaki en tipsiz erkeği seçelim" diyip "oğuuzzzzz" diye hepbir ağızdan bağırmışlardı. Bu benim şahit olduğum olay kim bilir daha neler yaşadı okul hayatı boyunca. Bak ben oğuzu halen daha tanıyorum ve çocukta özgüvenin ö'sü yok. Hayatında hiç kız arkadaşı olmadı. Gariptir ben lisedeyken de biliyordum Oğuz'un sevgilisinin olmayacağını. Kadınlar iyi tezgah kurmuşlar. Çirkin erkeklerin özgüvenini paramparça ediyorlar , sonra da biz özgüvenli erkeklerden hoşlanıyoruz. E çirkin erkeklerde özgüven bırakmazsan hoşlanırsın tabi ki özgüvenli erkeklerden. Geriye ortalama veya yakışıklı erkekler kalıyor sonuçta :D
Bu arada bu arkadaşa ne söylersen söyle benim söylediklerim ona daha samimi gelecek. Çünkü yaşadıklarıyla karşılaştırdığında senin söylediklerin onun yaşadıklarına uymuyor. Benim söylediklerime bakınca kendi yaşadığı şeyleri görecek. Çevrene baksan sen de çirkin erkeklerin yaşadığı olayları görürsün.
Ama senin söylediklerin adamın derdini çözmeyecek ki yarın veya öbür gün aynı soruyu bir daha soracak. Ben adama çözüm sunuyorum. Adama haklısın kardeş çirkinsin kaderin budur demek mi daha iyi yoksa kardeşim tamam çirkin olabilirsin ama böyle bir ihtimal de var demem mi daha iyi
O yıkık görüntü hiç tercih edilmemiş olmanın bıraktığı içlerindeki burukluğun görüntüsü. Tipten kaybediyorsa zaten içlerinde birşeyleri değiştirme isteği de olmuyor. Asıl değiştirmek istedikleri yalnızlık olduğu için , tiplerini de değiştiremedikleri için sürekli bundan yakınmakla yetiniyorlar. Diyor ki spor yapsam ne olacak? Yine reddedilecem , asıl değiştirmek istediğim değişmeyecek. Para kazansam ne olacak reddedilecem yine asıl değiştirmek istediğim şey değişmeyecek. Böyle düşünüyorlar. Gelmiş mesela 30 yaşına adama 10 yıllık kalkınma planı veriyorlar 40 yaşında ilk sevgilisini yapacak :D O da diyor ki s. karler öyle işi.
Sorununu çözsün ya da çözmesin ben kendim inanmadığım birşeyi başkası inansın diye söyleyemem. Ben biliyorum mesela uğur böceği ile hamam böceğinin gördüğü davranış farklarını. Hamamböceğine gidip "kitap oku , özgüvenli ol , insan içine karış , bakım yap , antenlerini fırçala" desem de o böceğin hayatında hiçbir şey değişmeyecek. Sadece diğer hamamböceklerinin önüne geçebilir , uğur böceklerinin hep gerisinde kalacak. Etik olanla gerçekte olanı birbirine karıştırmamak lazım.
tipsiz biriysen olmaz kank
Bamya. dick yap nickini belki seven çıkar.
Önce o nickname değiş sonra kadınlara yaz
Zorlama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissetmen çok normal, bunu açıkça yazman bile bence ciddi cesaret işi 🥺✨ Önce şunu netleştireyim: Beğenilmemek = değersiz olmak değil. Uygulamalar da çoook yüzeysel, oradaki sonuçlar senin gerçek potansiyelini yansıtmıyor.
Profil fotoğrafın, bio’n, konuşma tarzın, hatta kullanıcı adın bile etkiler. Gerçekte insanlarla tanışmayı denedin mi? Spor, kurs, etkinlik, hobi grupları falan gibi. İstersen profil düzeni ve ilk mesajlar konusunda biraz detay konuşalım, olur mu? 💬💘