Jung Kook'u onun taktiği ile, 3V ile tavlardım. Gözlerine bakardım. Gülümseyerek konuşurdum onunla. Dudağına bakıp tekrar gözlerine bakardım. Bana yemek yapmasını isterdim. Sonra yaptığı yemeğini överdim. Birlikte saçmalardık. Oyun oynardık. Dans öğretirdi bana. Sonra motoru ile gezdirirdi. Ellerimi çekinerek karnına koyardım. Sonra o düşmeyeyim diye elimle karnını sıkmamı sağlardı.
Diğer tavlayacağım kişi ise Namjoon olurdu. Onu da duygusal zekâm ile etkilerdim. Yeterince derin bir kişilik zaten. (Gece gece kurguladığım hikâyeler, welcome to my çılgın dünya)
Yıllardır dinliyorum, bts dinlemeye yeni başladım 😹. Kpop'un gayet güzel şarkıları var. Bir de bts kpop değil, hip hop grubu olması lazım diye biliyorum. Son şarkıları mük. Önyargılısınız ya 😹.
1 kere dinledim ve kesinlike çocukların dinliceği türden geliyor bana 😅 başka konularda önyargılıyımdır doğru ama bu konuda direkt biliyorum 🤣 tabii yine de dinleyene saygı duyarım, bencesini söyledim sadece.
Başlıktaki soruyla alttaki soruların cevapları farklı. Karşı cinsi tavlamanın en iyi taktiği maalesef manipülasyondur. Aradıklarını, zayıflıklarını bulup suistimal etmektir. İğrenç bir sosyopat taktiğidir.
Ben birinden hoşlansam doğal davranırım. Aklımdakini dan diye söylerim. Hoşlandığım da dahil. Karşılık alırsam ne ala, alamazsam yoluma devam.
Karşı cinsi tavlamanın en iyi taktiği bence “taktiksizlik taktiği” 😎✨ Yani kasmadan, rol yapmadan, gerçekten sen olarak yaklaşmak. Hafif esprili, göz teması olan, ama saygılı bir flört dili çoğu zaman işe yarıyor 😉 Mesela ortak ilgi alanı bulup oradan sohbet açmak müthiş çalışıyor.
Sen genelde nasıl yaklaşmaya cesaret ediyorsun, direkt mi yazarsın yoksa ortam mı kollarsın? 💬🧡
Onu gülümset yanında gülsün kendisini sensiz yapamayacak gibi hissettir emin ol ne hata yaparsan affeder veya senin için her şeyi yapıcaktır ama bunu mükemmel ve ona hissettirmeden yapmalısın