İlişkide değer görmek için ne yapılmalı? Mesela o kişi sizi ciddiye almıyorsa ciddiye almayı nasıl sağlayabiliriz? Ben şunu yaptım ve adam bana değer veriyor dediğiniz neler var
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide değer görmek için ne yapılmalı? Mesela o kişi sizi ciddiye almıyorsa ciddiye almayı nasıl sağlayabiliriz? Ben şunu yaptım ve adam bana değer veriyor dediğiniz neler var
Karşındaki insana hak ettiğinden fazlasını vermeyeceksin, hak ettiginden azını da vermeyeceksin.
Ölçülü devam edeceksin, duruma göre fedakar olacaksın.
Fazlasını verirsen çok yiyip yemekten tiksinen obur gibi olur.
Azını verirsen bu sefer de sahip olduğunun yoksunu olur ve içten içe arayışa girer.
dün bir çocukla konuşmaya başladım. bugün 2. gün oldu. geç bakıyor sürekli doğru düzgün yazmıyor. önceden bakışmalarımız vardı onun üstüne takipleştik konuştuk. hafta sonu da buluşma planlandı. daha 2. günden soğuk soğuk geç geç yazmaya başladı. sizce takipten çıksam mı
Sende aynı şekilde karşılık ver öylece bitsin gitsin
1 saat sonunda mesaj atmış beğendim geçtim
En iyisi
takipten de çıkarsam mı yarını mı beklesem
Bence yarına birak
çıkardım ya çok gıcık oldum nedense
Hevesini kırınca bir anlamı olmuyor doğrusu
evet yani o kadar bakıyordu gelmiş hesabımı bulmuş istek atmış yani amaç ne anlayamıyorum
İşte bir motivasyon ile adım atiyorlar ama kararsız bazıları böyle hevesini kırıyorlar
İlişkide değer görmek aslında “ne yaparsam değer görürüm”den çok “kendime ne kadar değer veriyorum”la başlıyor bence 🙃 Çünkü kendini değersiz hissettiren biriyle ne yaparsan yap tam olmuyor.
Sınırlarını net koyman, hayır diyebilmen, peşinde koşmaman, ilgi dilini açıkça söylemen çok işe yarıyor. Ben mesela saygısız tavrı gördüğüm an geri çekildim, konuşmayı kestim, o zaman ciddiyet geldi 😌 Sen şu an ilişki içinde misin, durum ne? 🧡
Cevap
6Cevap
Hiçbir şey.
Karşılıklı değer verilmesi gerekir.
Bu yoksa miktir edeceksin karşınakini...
dün bir çocukla konuşmaya başladım. bugün 2. gün oldu. geç bakıyor sürekli doğru düzgün yazmıyor. önceden bakışmalarımız vardı onun üstüne takipleştik konuştuk. hafta sonu da buluşma planlandı. daha 2. günden soğuk soğuk geç geç yazmaya başladı. sizce takipten çıksam mı
Buna sebep siz kadınlarsınız. Zamanında yazan, anında cevap veren erkekleri sünepe veya bu kadın düşkünü diye etiketleyip aşağılayıcı davrandığınız için bu erkek türü türedi. Benim en sevmediği insan tipi.
Bir mesaja en geç 30 dakika içinde dönülmesi gerekir.
yani emin olun mesajlarıma hemen bakılmasını isterim bu kategori içine aldığınız kadınlar birisi değilim.
Bu durumu anlatın ve eğer böyle devam edeceksen ben bitiriyorum deyin
bence değmez bile ya. 1 saat sonra mesaj atmış beğendim geçtim. 2 günlük adama bu kadar ciddi mesaj atılmamalı diye düşünüyorum. kendisi çok ciddiye alsa bu kadar geç yazmazdı bence
Siz bilirsiniz. 👍
Memnuniyetsiz ol, köpek muamelesi çek, kendi alanın ve hayatın olsun hayatının merkezinde o değil kendin ol
ya bunları yapıcam da fırsatı da olmuyor ki
Değer vermiyorsa yol verip değer vereni bulun, lütfen.
Konuşan sensin daha iyi bilirsin. Bilerek seni beklettiğini düşünüyorsan kesmek daha mantıklı.
1 saat sonunda mesaj atmış beğendim geçtim sadece
O bir saatte ne yaptığını biliyor musun? Belki hasta bakıyor, belki işi var belki araba sürüyor bakamadı. Belki de bekletiyor. Ne yaptığını sor mğsait değilsen olduğunda konuşalım böyle sevmiyorum gibi nasıl hissettiğini ve ne istediğini söyle. Artistlik yaparsa yol ver, belki geçerli bi bahanesi vardır boşuna pasif agresif bi trip yapıyorsundur
hayır bilmiyorum. çok önemli olsa açıklama yapardı. benim bildiğim kadarıyla en son arkadaşlarıyla dışarıdaydı
olduğun gibi olup değer bulduğun birini bul
yüz werme
komseden değer beklenmez
sen kendine deger göster
sende bişi olmamış gibi bak
sen o bakışları
olmamış sayy..
1 saat sonunda mesaj atmış beğendim geçtim sadece
burada olll
orada olma
o ne demek
Minnetsiz olsun
nbrr
Onsekizmisin sende
Adamdan ayrıl
Agırdan al