Kararsız kaldıgım çocuk?

Geçen hafta kitapçıda bir tane çocukla tanıştım, bizim üniversitede olduğunu öğrendim. Başta arkadaşça sohbet ettik, elindeki kitabı görünce konuşasım geldi, kitapları severim. Konuşunca akıllı, olgun tavırları duruşu falan hoşuma gitti. Diğer erkekler gibi kız görünce kasılan, kendini olduğundan daha iyi göstermeye çalışan bir tavrı yoktu gayet rahattı yani. Her neyse, sosyal medyasını istedim birkaç gün daha konuştuk ettik, hafiften hoşlandım ama fiziksel görüntüsü yüzünden bir yanım da "flörtleşme" diyor. Çünkü biraz şişman, saçlarında hafif açılma var, kel değil. Flört etmek ileride sevgili olmak istediğim birinin dış görünüşü de istediğim gibi olsun isterim, haksız mıyım sizce? Gerçi o flört etme yoluna gitmiyor, ciddi konuşuyor ama samimi, enteresan biri. Soğuk görünüyor ama konuştukça ne kadar samimi, merhametli olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bazen tersler gibi konuşuyor ama yanlış bir şey söyleyince. Sanırım benden hoşlanmadı arkadaşça yaklaşıyor ya da beğendi beni ama uğraşmıyor yani elde etmek için kasmıyor.
Kararsız kaldıgım çocuk?