Çirkin değilim hep reddettim kime sorsam da şaşırıyor kariyer peşinde çok uğraştım erkek arkadaş normal bile edinmedim sevgiliyi geçtim flört bile olmadı normal mi bu ya rehberimde bile yok
1 ay
Çirkin değilim hep reddettim kime sorsam da şaşırıyor kariyer peşinde çok uğraştım erkek arkadaş normal bile edinmedim sevgiliyi geçtim flört bile olmadı normal mi bu ya rehberimde bile yok
Cevap
11Cevap
İnan bende 25 bende hep reddettim ve Şu an yapayalnızım hala o zamana gitsem yine aynisini yaparim
Neden red ettin
Hic biriyle konusmak istemedim ve hala öyleyim ama cok yalnizim.
Neden reddedildin bi şey leri yanlış yapıyor olabilir misin
Evet normal herkesin önceliği farklıdır. Aynı olmak zorunda değil.
Kariyerin olarak neyi var şu an
Almanyada yüksek lısans yapıyorum eğitimciyim
Öğretmenım
Düşünmüyorum almanyada yaşıyorum evet
Almanya
Bende 25 yaşındayım benimde olmadı hiç
Neden
Engelli olduğum için begendiremedim kendimi kimseye
İyi biri çıkacaktır sorun değil bu
Cahılmısım gıbı bakıyorlar
Hayır bence çok güzel bir şey çorap değişir gibi değişmiyorsun kendinden olmayanı aşağı çekmek istiyorlar dinleme kimseyi yolun doğru
Bende ilk 23 de yapmisdim
Anormal bir durum göremiyorum
Kendin istemediğin için olmamış, yani normal.
şu an istiyor musun merak ettim
Yok
Aselsüelsin
Aseksüel
Alakası bile yok
Öyle derler
bir şey hissetmiyor musun erkeklere karşı
Fazlasıyla normal
Evet normal
Normal
Bu devirde normal
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle normalsin ama belli ki içini kurcalıyor, onu hissediyorum 🥺💗 Kendini kariyere vermen harika bir şey, herkes aynı hızda aşka başlamıyor. Bu zamana kadar reddetmen de tamamen senin seçimin, bu güçsüzlük değil, tam tersi kontrol sende demek 💅✨
Şu an ister misin gerçekten biri olsun hayatında? Yoksa “herkesin oldu, bende yok” hissi mi daha çok rahatsız ediyor? Bir de ne tarz biri ilgini çeker, anlatsana biraz 😌💬💕