Yeterrrrr düzgün biri çıksın artık, sevsin ya, sevsin beni, ben de onu çok seveyim, gel ya neredeysen seni aramaktan yoruldum
1 ay
Cevap
4Cevap
Ne yapcan biliyon mu böyle bir şeyi kafanda çıkaracan sanki böyle bir şeye ihtiyacın yokmuş gibi davranacan bak o zaman çıkar
Ciddi mi birkaç haftadır umrusmasdimda bazne bu konaurli ama yiende arymadi
Allah aşkına düzgün yaz son cümleyi hiç bir şey anlamadım
Yani umursamıyordumda ama olmadı yani yiende
O öyle bir kaç güne haftada olacak iş değil zaten uzun bir süre alabilir bir kaç ay gibi o zamana kadar can sıkmamaya çalış böyle dışarda mutlu bir çift falanda görürsen içinden şey de b*kumu yiyin hem daha mutlu olursun hemde hemde rahat olduğun için birini bulman kolaylaşır
Desem ne onalr mutlu ben yalniz
Aşk öyle hemen gelecek bir şey değilki sabretmek lazım
Biliyorum farkındayım ama ben sabırsız biriyim hep oyleydimde
O zaman kendini bu noktada frenlemen gerekecek belki hayatının aşkı öyle biridir sana da antrenman olur
Nasıl biridir anlamadim
Sabırlı biridir hayatı biraz daha ağırdan alıyordur belki oyle biri yani
Haklısın belkide çok teşekkür ederim birazda olsa bakış çim değişti 🥲
Rica ederim ne zaman istersen
😊😊🙃
Yaş kaçta bu kadar aşk sevgi çiçek böcek ariyusin
22 olucam 🥲
Aaa benle yaşıt ne zamn olacan
Mayısta
Sen
Ben Ağustosta olucam inşaallah ölmezde sağ kalırsak
Allah korusun ya öyle deme durudk yere
Allah korusun tabide dışarıyı görüyorsun yani kelle koltukta geziyoruz yani daha yeni çocuklar ve öğretmenler öldürüldü
Ya haklısın biliyorumda yiende sen oyle deme Allah uzun hayırlı ömür versin
Amin amin inşallah neyse öyle işte
Pekii
Ne peki
Yanii pekii şey demek hım demek iyi bakalım denk vs demek işte
Anladım. Benden bu kadar var mı diyeceğin bir şey
Yok hayır kendine dikkat et
Sende görüşürüz
Görüşürüz 😊🙃
burdayım geldim
Nerden bilces sen oldugunu
Yok
Sanaldan sevilmek istemiyorum ki
Sen söyle ben evet hayır diyim ve tamam ege rayni şehirde çıkarsak konsualim
Bak degilmisiz ki çok çok uzağiz
Aynen nasip
Bu pek mümkün değil dünya böyle bir yer değil
Ya farkidnayimda instadaki videolarını görünce aşırı özeniyorum artik
Ya onlar hep mış gibi onlara aldanmamak lazım kriterlerini gözden geçir ortamını ona göre oluştur birşeyler değişecektir
Bilmiyorum ya olmuyor gibi yani en basitinden birini beğeniyorum hep ben açılmak zorunda akliyorum fark edilmiyorum gorulmuyorum ya da hiç biri beğenip gelmiyor olmuyorsa olmuyir yani
Biraz öyle maalesef ne kadar istesen o kadar olmuyor kader nasip böyle galiba pek insanın isteğine göre çalışmıyor
Belkide imtihandır
İstegimize g9re oluyir tabiki ama vakti vardır y ada Allah bizi bir şeyden koruyordur ya da bir şey ogretiyordur
Ama şu an sabretmek istemiyorum
Yaşını bilmediğim için tam yorum yapamıyorum ama insana zor gelen onun için hayırlı oluyor birazda zamana ve akışına bırak bakalım nasıl oluyor
Haklısın öyle yapmak laizm ama ne bileyim işte cevrmde sevgilileri vs gördükçe diyorum neden
Biliyorum sabretmek lazım ama bazen yok istemiyroum hemen olsun istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim çok sağol
benimde isteğim bu
Olmuyor ana
BENDE ÖYLE BİRİSİNİ İSTİYORUM
Yani abi
istek göndere bilir misin
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yorulduğun belli, kalbinde bayağı bir sızı var hissediyorum 🥺💔 Gerçek aşkı bulmak için önce kendini seçmen lazım, kendinle kurduğun ilişkiyi güzelleştirmen en büyük mıknatıs oluyor. Sosyal hayatını canlı tut, hobiler, etkinlikler, yeni insanlar derken doğru kişi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Zorlama, ama alan da aç kendine. Sen en çok nerede kendin gibi hissediyorsun, oradan başlasak? 💫