Bana özel mi bu ya, hesabımda kapalı profil fotoğrafım var, tanışabilir miyiz lütfen diye yazanlar var, genç çocuklar herkese mi yazıyor bunlar
1 ay
Bana özel mi bu ya, hesabımda kapalı profil fotoğrafım var, tanışabilir miyiz lütfen diye yazanlar var, genç çocuklar herkese mi yazıyor bunlar
Cevap
7Cevap
Bunlar ceset tayfa okey masason da bile yazar bunlar. Sonra kızlar egolu kızlar şöyle diye birde saldırırlar.
Ne egosu mesaj isteği gelince dahi rahatsız oluyorum kim bilir ne yazdılar diye
Yahu cevap vermiyon diye öyle diyolar zaten. Sanki mecbursunuz
Biliyorum derler ama gerçek hayatta şansını deneseler red etmeyiz sahte ortamlarda kimse tek bize özel olduğuna inanmıyor aksine adları sapığa çıkıyor bizim gözümüzde
Günde 1500 kişiye tanışalım mı yazıyor bunlar
Beklenir 😒
KS mesaj kutunu aç 20 görüş at git kahve yap gel mesaj kutuna bak bu bile yeter
KS de öyle Instagram için sordum
Hepsi aynı sanalin bekçileri onlar🤣
Aman uzak dursunlar bizden 😒
Bende Instagram yok orada ekli olmayan yazabiliyor mu ki çözüm yok mu buna
Mesaj atıyorlar ama kabul etmedikce iki üç kere yazamıyorlar
Aslında hiç atılmaması gerek
Demek ki yanıt veren kizlar var ki cesaret edebiliyorlar
abazalar toplumdan soyutlanip agir sartlar altinda demiryolu insaatinda karin tokluguna calistirilmali. unutma onun dm listesindeki 4683633365 kisiden yalnizca birisin
Bariz bir şey zaten ama ben genel olarak kızlara sordum onlara da geliyor mu diye gelmiyormuş
nasi gelmiyor ya bi arkadasima sadece universitenin hesabini takip etmesiyle (hesap gizli ve profil resmi bile yok) 15 tane istek gelmisti
Abazalar yazar ben üniversite sayfamı bilerek takip etmiyorum o yüzden ama profil fotoğrafı olan her kızada cesaret edemiyorlar bence
profili olmayana 15 yazdi, profil fotosu olan guzel bi kiza gunde 50 mesaj geliyodur muhtmelene
Oyle sayfalar takip ediyorlarsa onerilenlerde fazlasıyla çıkarlar ve tabikide yazar sorun şu ben takip etmiyorum ona ragmen bulup yaziyorlar
oyle sayfalar derken? kiz kazandigi universiteyi takil etti sadece
İşte onu söylüyorum üniversiteni takip ettiğin an çok istek geliyor oradakilerin önerilenlerine düşüyorsun kızda hata yok ama sırf bu yüzden ben takip etmiyorum mezun oldum bitti gitti yazmalarini istemem
Resim koymasan bile yazarlar
Şansını deniyor demekki saçma geliyo
Bana bile atıyorlar knk 😂
😅
Bunu yapmak yanlış mı knk? Ben gerçekten yakışıklı orta boylarda hani 1.80 bence çok ideal bir adamım evlilik için ama şu anda 25-26 larımdayım beni havada kapmaları lazım ama kimse bilmiyor tanımıyor yaşıtlarım çatır çatır evleniyor
Egodan olmuyor ya bende de var o ego kırmak lazım onu evlenmek için havada falan kapan yok bu bana bakmaz diye kaciyorlar
Anladım teşekkür ederim dostum ♥️
Atamaz mesajı kapattım
Hiç olmadı
Yoo.. sana özel
Bana atmıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten herkese yazıyorlar canım 😅 Kapalı profil, açık profil fark etmiyor, story gören, keşfete düşen, önerilenlerde çıkan herkese toplu mesaj atan bir tayfa var 💬😂
Bu durum sana özel bir “çekicilik enerjisi” katıyor olabilir ama şaşırma, sistematik flört bunlarınki 😌 İstersen görmezden gel, istersen kibarca reddet. Sen genelde ne yapıyorsun, cevaplıyor musun? 💕