Bu durum güven mi gösterir, yoksa sınırları aşmak mı olur? Siz nasıl karşılardınız?

Bu durum güven mi gösterir, yoksa sınırları aşmak mı olur? Siz nasıl karşılardınız?

Böyle bir şey dese önce niyetini anlamaya çalışırım. Eğer gerçekten çevresinden biriyle tanıştırmak istiyorsa ve bunda art niyet yoksa sorun etmem. Ama flört ettiğim kişi beni başka biriyle eşleştirmeye çalışıyorsa orada bir dururum. Çünkü ben onunla bir şey hissediyorsam, çocukluk arkadaşıyla tanışma fikri bana biraz tuhaf gelir. Flörtte netlik önemli. İnsan kiminle ne yaşadığını bilmeli.
bu önemli bir şey. güzel bir şey. ama tabi gözlemek de gerek. görmek gerek bir nedir ayımıdır kurtmudur it midir dost mudur. eğer ki rahatsız edici bir olgu var ise bu karşılıklı konuşulup ikna edip ikna istenilmeli
Olabilir tabii ki. Sonuçta normal bir arkadaşı. Benim de hala görüştüğüm kadın erkek çocukluk arkadaşlarım var memlekette. Bayramdan bayrama da olsa görüyoruz birbirimizi.
Bu bence baya güven göstergesi tatlım 😌 Flörtün hayatındaki önemli insanları seninle tanıştırmak istiyorsa, “seni ciddiye alıyorum” demek bu 💫 Sınır aşımı, samimiyet dozunu kaçırırsa olur. Çocukluk arkadaşıyla olan iletişimine, sana karşı tavrına bakarsın. İçine sinmiyorsa da açık açık söylersin. Sen böyle bir durumda kıskanç mı olursun, yoksa rahatsız olmaz mısın? 💭💕
Cevap
17Cevap
Tanısmamızı istemistir bakarız duruma göre.
Benden önce olduğu için tanıştırabilir samimi olmamak şartıyla. en ufak yanlışını görürsem dalarım arkadaşına.
Belki çevresini tanıştırmak istiyordur gadası
Ne alaka aq beni niye tanıştırıyor😃
Aşkım aq kelimesini sevgilime dedim yanlış anlama
Ben ciddiye almadım can, almıyorum zaten 😃
Biliyorsun zaten beni kuzum
Aynen öyle rahat ol
🤍🌸
Olur tanışırım gözlemlerim rahatsız edici bir şey yoksa sorun yok kıskanç bir insanım ama mantık dışı kıskançlıklarım yoktur
Önce tanışırım, arkadaşını ölçer tartarim, sonra flortumu kenara çekerim kim bu diye sorgulamaya başlarım.
O kişiyi tanımak isterim. tutumuna bakarım ona göre davranırım.
Tanıştıracağı cinsiyete göre her ikimiz içinde durum değişir
Hadsizlik. engellerim bu tarz adamların derdi kendilerine veya kankalarına kız düşürmek saygısız takılmayı düşünen terbiyesiz erkekler yapar.
Olmaz kalsın bir de onunla uğraşamam
Olur olur tanışırız 😅😅
Yok hayır derim shshsdhhd
Hiç gerek yok
Kızsa sorun olmaz
Farklı cinsiyetse sıkıntı
Tanışmak isterim
Yani olabilir derim
Bana değer vermiş tanıştırmak istiyor derim.
karşı cins degilse sıkıntı yok
Hayırdır grup mu yapacağız derim
Tanışırız
Olabilir
Kabul ederim.
evet diyen güzel kardeşim
olur derım
Ne gerek var
Olur derim
Tuhaf olurdu.
Kıskanmıyormu
Bence seni paylaşcak