Çirkin biri değil mesela ama yakışıklı da değil, ortalama ama bende bir his oluşturmadıysa ama karakteri de mükemmelse ve beni de çok seviyorsa o erkekle olabilir miyim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet öyle biriyle olunabilir. Güzellikle tamamen bir yere varamazsın, kalıcı sevgi elde etmek için uzun vadede neler etkilidir ona bakmak lazım.
Bu his işini küçümsememek lazım bu arada 😅 İlk başta “wow” etkisi olmasa da zamanla çekici bulmaya başlayabiliyorsan sorun yok, çoook normal. Ama hiç mi kıpırtı yok, sıfır elektrikse kendini zorlaman sana da ona da haksızlık olur 💔 Karakter çok önemli, ama fiziksel çekim de gerekiyor az da olsa. Şu an onu düşündüğünde içinde en ufak heyecan var mı? 🥹💕
Cevap
7Cevap
bir yere kadar götürür ama patlarsın o bir yerden sonra. Karşına çıkan yakışıklı bir erkek ile.
Yok yapmam öyle bir şey. Aldatmam. Ha bende dünya güzeli sayılmam ya zaten. O kadar da önemli değil
Ee naparım ayrılır mıyımm bence onu da yapmam
Bunu düşünmen bile beni sorgulatıyo bilmiyorum olabilir misin?
Mlsf önemli tipini beğenmiyorsan içini merak etmiyorsun (çoğu insan için geçerli)
Yakışıklı birisi olsa seninle ne işi olur? daha güzelleri ile olur sende çok güzel birisi olsan yakışıklı birisini isterdin
Bunu kendine sormalısın
Seviyorum aslında
Bana uygun bence ya. Bende dünya güzel sayılmam
olabilirsin
Olursa gözü hep dışarda kalır sokakta kendisindne daha çirkin kızların daha yakışıklı çocuklar ile olduğunu görünce ben daha iyiyim daha iyisini bulabilirdim düşüncesine kapılır hatta birde erkek arkadaşından daha yakışıklı birisi yanaşırsa ilgi gösterirse emin ol ilişkiyi bitirir Bu yüzden başlamamak daha iyi diye düşünüyorum
Yaa her şey dış görünüş değil anlayın bunu
6 ay dayının biri de çıkabilirdi kızım delirmişsin ya
Önemli
Aynen yavrum
Yanniiii
Ol her şey tip değil kişilik önemli
Noeöl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?