Böyle birini bulmak zor mu sizce?

Ben 22 yaşında biri olarak daha önce hiç sevgilim olmadı reelde ve karşımdaki erkekten beklentim şunlar:
Sigara/ alkol yok
Küfür/argo yok
Yaşadığım ve aynı zamanda memleketim olan şehirden olmalı
Boy kilo fark etmez ama aşırı zayıf yok
Araba ev şart değil olmasa da olur
Kumral veya sarışın yok kara kaş kara göz
İnce düşünceli merhametli yardımsever güvenilir anlayışlı iyi niyetli.
İslam dinine inanan
Roman kitap okumayı seven
Müzik tutkusuna sahip
Tip önemli değil sadece zayıf olmasın yeterli
Başkalarına karşı beni savunacak arkamda duracak kırıldığımda anlayıp dinleyecek yaptığım şeyleri fark edip dile getirecek
Bu kadar. Bütün kriterlerim isteklerim bu kadar. Başka hiçbir şey istemiyorum. Böyle birini bulmak zor mu? Bu arada tüm bunlara nazaran senin ona verebileceğin ne var diye soranlar olacaktır illaki siz sormadan ben cevap vereyim.
Benim alkolüm sigaram yok hiç kullanmadım kullanmam da. Küfür etmem argolu konuşmam. Anlayışlı nazik saygılı empati yapabilen mantık insanıyım hiç sevgilim olmadı daha önce hiçbir erkekle buluşmadım. Bilinçli farkındalık sahibi mantıklı kararlar alan bir bireyim. Zor zamanlarda sevdiklerimin yanında olurum. Yani eğer böyle birini bulursam ben de onun gibi olacağım için her türlü ilkim olacak.
Böyle birini bulmak zor mu sizce?
Cevapla