Ayrılmak istiyorum daha 9 aylık evliyiz ama sürekli kız arkadaşlarıyla konuşuyor beni dinlemiyor sürekli iftira atıyor kekinden zeytin çıktı diyor
1 ay
zeytini kek sevmiyor demek neyse 1 avukat bulup boşanma davası açacaksın bu süreçte arkanda dururlarsa baba evine dön ya da kadın sığınma evine git sen direkt söyleyemiyorsan abin ablan annen ya da babana durumu anlat burada yazdığın gibi konuşsunlar eşinle ya kendini düzeltir ya da boşanır
Aynen öyle arkamda durmazlarsa sığınma evine. Düzeltmesin düzeltsede düzeltmesede istemiyorum nefret ediyorum roman biriyle evlenir sem rezalet biru
bizim Trakya da 1 şarkı var ille de roman olsun diye aslında neşeli ve ilgili insanlaardır eğer avukat sorun olursa aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne baş vur onlar ücretsiz avukat sağlar internetten bulunduğun şehirdeki yerini öğren bizzat git ya da telefnla blgi al ona göre davranıtsın
Evet çok neşeliler ama çok nasıl desem rezalet insan benimki sahtekar
Anlattıkların baya yıpratıcı, bunu yaşarken kendini yalnız hissetmen çok normal canım 😔 Sürekli iftira, saçma suçlamalar, ilgisizlik… Bunlar evlilikte asla “normal” değil.
Ayrılmak istiyorsan önce kendine net ol, sonra da sakin bir anda “Bu ilişkide kendimi değersiz ve mutsuz hissediyorum, artık devam etmek istemiyorum.” diye direkt ama sakin söyleyebilirsin. Güvendiğin birine ya da aileden birine de destek için açıl bence 🫶 Peki içinde en çok hangi cümleyi ona söylemek var ama söyleyemiyorsun? 💬
Cevap
12Cevap
Gidip mahkemeye boşanma dilekçesini ver gadası
Evden çıkamadim daha önce bi konuşma gerekio
boş ver konusmaui
Terkedim dime
Tabi
Kekten zeytin çıkması ne? Kaç yaşındasınız? 9 aylık evlilik öncesi bir sevgili vs durumu yok muydu?
Yalan soyluyo işte kekin içinden zeytin kabuğu çıktı deyip beni kötu duruma düşürmek için,1 ay sevgililuk oldu
Bilmiyorum ya. Bu nedenler bana biraz hafif geliyor. Hemde korkutuyor abla şimdi o yaş doğruysa ben senden 4 yaş küçük bir kardeşinim. Bilmiyorum bence bu meseleler birkaç kez daha görüşülmeli hemen bitmemeli
Hafif gözükebilir evet ama benim içim kabul etmiyo artık pişman oldum evlendiğime
Peki adam anlayışlı mı
evlenmeden önce karşınızdaki kişiyi tartın iyice tanıyıp ondan sonra evlenin
Kısa bi sürede oldu çok büyük bir hata yapmışım yaşayıp herşeyi gördüm
Yanlış anlama ırkçı diilim ama romanla da evlenilir mi ya. Ar namus yok onlarda
Hiç sorma okadar iyi biliyorumki emin ol daha fazlası
İçlerine girdim biliyorum herşeylerini utanıyorum kendinmden ben nasıl böyle bı hata yaptım diye
Hepsi var akrabalarında kendiside sümüğünü duvara siliyo bi kerede kıyafetime sildi bide boş yere kuran üstüne yemin ediyo yalan yere
Ooo yalan zaten onlarda ekmek su. Pis olmalarını bilmiyordum. Ama namus anlayışları da nerdeyse yok gibi. Kimin eli kimin cebinde belli diil. Benim bı öğrencim vardı. 13 yaşında birine kaçtı. Sonra çocuk yaptı. Çocuk iki aylıkken başkasına kaçtı. İlk kaçtığı kişi ile ikincisi kavga edip birbirini bıçakladı. Hem de göğsünden bıçaklandı ilk kaçtığı. Kız bı sure sonra ilk kactigina geri döndü. Ve çocuk da hiç bı şey olmadan devam etti. Ve bunlarin hepsi 8. sinif öğrencisi iken oldu
Ben ömrümde böyle yapancı insanlar girmedim anlattiklarin akrabalarında sürekli oluyo
Ayrılmak istemiyor kurtulamıyorum bir yolunu bulacağım çok O yüzden nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya da sinsice gideceğim bir mesaj atar giderim ya da engellerim her yerden
Ben sonradan öğrendim aynen alışkanlıklar ben başkasına kaçmayacağım ki ben onlar gibi namussuz değilim Ben ailemin yanına gideceğim, eşimin eski eşi başkasına kaçmış zaten
Benden gizli saklı eve birilerini sokuyor geliyorum evde bazı şeyler değişmiş yani cehennem gibi hayatım şu an
Ahaha😄 oo alisiktir o zaman. Yok ben de seninki bı şey değil manasında dedim. tekrsr söylüyorum ırkçı diilim. Belki onlar doğrudur biz yanlisiz ama milletleri yok, dinleri yok, namuslari yok, ar haya ahlak utanma yok. Bunların hiç biri hakaret diil. Cidden öyleler. Mesela Müslümanım derler ama yani inan alakaları yok. Yani mesele ibadet diil.
Biliyorum ben de ırkçı değilim
O yüzden evlendim ben insan ayırmazdım ama gerçekten rezalet
Bir de ben şeyden korkuyorum Ben evden çıkınca beyaz eşyam var onlara el koyarsa geri alamazsam diye çok üzülüyorum onlar için
Eve başka biri de giriyor evde değişik şeyler oluyor yani eşyalarımız sümükler kıyafetimi kesmeler biri giriyor ama kim girdiğini bilmiyorum
Size müstahak gidip böyle tiplere aşık oluyorsunuz. Evlenmeden önce böyle değildi yalanının arkasına sığınıyorsunuz.
Söylemene gerek yoktu git mahkemeye başvuru yap sonra evrakları götür önüne koy hatta sen de avukatın konuşsun
Kekinden zeytin çıktığı iftirası biraz ağır olmuş.
Söyle direkt o bunu bekliyor zaten
Oda istiyo yani ondan mı yapıyo diyosun
bize yazdığın gibi söyle direkt
Yemek yapmayı öğren sen kölesin işini düzgün yap
Ayrılmak istiyorum de 😂
kekinden zeytin mi çıktı ne alaka be
Sallıyo işte benim yaptığım kekden zeytin kabuğu çıkmış sözde
Tanımadan mı evlendin?
1 aylık bi sürede evlendik biraz öyle oldu
Beden bu kadar hızlı oldu? Cok yanlış ve kişi olarak da yanlış olmuş
Boşluğuma denk geldi
Mutsuzsun dimi